Άμα ο παίχτης έχει ένστικτο…

"καθαρίζει" απ΄ τα αποδυτήρια

… κι αφήνει τους άλλους να ιδρώνουν φανέλες.-

Στην Ελασσόνα βρέθηκε το σαββατοκύριακο ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη αιρετών και τοπικών παραγόντων με θέμα την αξιοποίηση του Ολύμπου (λινκ).

 

Στην Πιερία, θέματα όπως η αξιοποίηση του Ολύμπου έχουν συζητηθεί επαρκώς τα προηγούμενα 20 χρόνια και κάθε επαναφορά του θέματος είναι ή ύποπτη ή περιττή, μετά την κατάθεση προτάσεων το 2011 για το υπό κατάρτιση Προεδρικό Διάταγμα για τον Όλυμπο –διαδικασία που ολοκληρώθηκε στις 2.11.2015- και κάποιες συμπληρωματικές που πρόσφατα προστέθηκαν. Η Ελασσόνα και η Θεσσαλία πιθανώς δεν διαθέτουν ούτε τεχνογνωσία, ούτε ένστικτο (λινκ) για να επιτύχουν όσα ήδη έχει επιτύχει η Πιερία και η Κεντρική Μακεδονία.

ΥΓ: Για όσους συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν ή όσους υπερβάλλουν σε χαρακτηρισμούς: ναι, το παραπάνω κείμενο είναι εμφανώς ειρωνικό. Όχι για τη Θεσσαλία και την Ελασσόνα, αλλά για την Πιερία και την Κεντρική Μακεδονία.

ΥΓ2: Το ρεπορτάζ της “Ελευθερίας” είναι πλήρες και σε ότι αφορά τις συμμετοχές στη σύσκεψη. Ο αρμόδιος για το Προεδρικό Διάταγμα υπουργός έφτασε ως την Ελασσόνα και κανείς από την Πιερία δεν έκανε τον κόπο…