Οδηγίες προς εκλογείς

για τις προεδρικές εκλογές της ΝΔ

Σε τέσσερις μέρες ανοίγουν οι κάλπες για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου της ΝΔ.

Σε τέσσερις μέρες ανοίγουν οι κάλπες για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου της ΝΔ. Κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό και οι εκλογές θα διεξαχθούν την ίδια ώρα, ταυτόχρονα και ανεξάρτητα από τη διαφορά ώρας μεταξύ των χωρών αυτών.
Στην Πιερία θα στηθούν 15 κάλπες σε 14 σημεία (στην πόλη της Κατερίνης θα στηθούν δύο), που είναι τα εξής:

 

ndel

 

 

 

Οι οδηγίες προς τους εκλογείς, όπως τις δημοσίευσε η ΝΔ:

  • Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.
  • Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).
  • Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
  • Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

 

 Για πληροφορίες μπορείτε να καλείται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας στα τηλ: (23510) 35144  & 75733 Πλατεία Ελευθερίας &Κανάρη 2.

 

Σήμερα, 18.11.2015, ανακοινώθηκε και η στελέχωση της Ν.ΕΦ.Ε. Πιερίας
Ν.Ε.Φ. Ε .Πιερίας                                                                                                                           18-11-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (Κ.Ε.Φ.Ε.), σύμφωνα με το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας και βάση της Εγκυκλίου Εκλογής Προέδρου του κόμματος , ορίζεται :

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Πιερίας (Ν.Ε.Φ.Ε.) η οποία είναι αρμόδια για την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών , και την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας την 22α Νοεμβρίου και τυχόν επαναληπτικές εκλογές την 29η Νοεμβρίου αποτελείται:

Πρόεδρος Ν.Ε.Φ.Ε. Πιερίας:         Σκαμπαρδώνης Αθανάσιος

ΜΕΛΗ:
Κοτρώτσιος Κλέαρχος
Καζάς Αθανάσιος
Λιακόπουλος Αθανάσιος
Μέλιος Βασίλειος

 

Αναπληρωματικά μέλη :
Κουμασίτης Κων/νος
Φόλιος Διονύσιος

 

 

Ολόκληρη η εγκύκλιος για την εκλογή προέδρου του κόμματος, κατά την ψηφοφορία της 22ας Νοεμβρίου 2015, όπως την δημοσίευσε η ΝΔ.