Ετελείωσε!!!

το OlympHeli ολοκληρώνεται ταχέως

απ’ τα πρώτα έσοδα θα δοθούν και κονδύλια παγίας εντολής στα δημοτικά διαμερίσματα -σύμφωνα με πληροφορίες, πάντα-

Το πρώτο ολύμπιο ελικοδρόμιο είναι γεγονός!!! Οι εργασίες προχωρούν με ταχύς ρυθμούς, οσονούπω ολοκληρώνονται και -σε σύντομο χρονικό διάστημα- επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο θα μπορούν να επωφελούνται και να βρίσκονται στις κορυφές του μυθικού Ολύμπου, εξορμώντας από το ελικοδρόμιο του Δίου, Δίου-Ολύμπου, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΟ».

Η ανάπτυξη αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για όλους τους φορείς και την τοπική ηγεσία της Πιερίας, αφού όλοι συμφωνούν για την καλύτερη εκμετάλλευση του brand name του Ολύμπου και όπως διαφάνηκε σε πρόσφατες τοποθετήσεις και κυβερνητικών στελεχών, στην περιοχή μας. Ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις των καιρών και τα πλάνα για ανάπτυξη (που έχουν ζωή μερικών δεκαετιών και ακριβώς λόγω αυτής της …μακροζωίας κινδυνεύουν να αποδειχτούν «μεταξωτές κορδέλες» και «του μύθου τα εννιάμερα»), η διοίκηση του Δήμου και της δημοτικής ΔΕΑΔΟ (σύμφωνα –πάντα- με πληροφορίες) αποφάσισαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να «πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους». Η διαφαινόμενη χρεωκοπία της ΔΕΑΔΟ, αντί να υποβάλλει τους διοικούντες στη συνηθισμένη μιζέρια, θλίψη και ηττοπάθεια, κινητοποίησε δημιουργικές δυνάμεις και …ιδού. Το ελικοδρόμιο θα συμβάλλει και στη σωτηρία της ΔΕΑΔΟ, αφού -ως κατασκευάστρια- φέρεται να της παραχωρείται η εκμετάλλευσή του για 150 χρόνια.
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες της «ΕτΟ», το νέο ελικοδρόμιο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Δίου, το οποίο θα συμπληρώνει την όλη υποδομή και θα χρησιμεύει και στο να απασχολεί τους επισκέπτες μας, όταν προκύπτουν καθυστερήσεις στην διεκπεραίωσή τους. Καθυστερήσεις που –δυστυχώς- δεν θα αποφευχθούν, ειδικά στο αρχικό στάδιο λειτουργία του “OlympHeli”, λόγω της αθρόας προσέλευσης επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο και από τις ευπορότερες κοινωνικές τάξεις. Φυσικά, το ελικοδρόμιο θα μπορεί να χρησιμοποιείται και για τις ανάγκες της δασοπυρόσβεσης και της διάσωσης/παροχής πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα –πάντα- με πληροφορίες, το πρώτο ολύμπιο ελικοδρόμιο θα φέρει την επίσημη ονομασία «Ελένη-Ιφιγένειαα», μετά σχετική πρόταση του νέου –βελτιωμένου- ΔΣ της ΔΕΑΔΟ και οι λόγοι επιλογή της συγκεκριμένης ονομασίας θα παρουσιαστούν στα επίσημα εγκαίνια. Τη δε τελετή των εγκαινίων –πάντα σύμφωνα με πληροφορίες- έχει κληθεί και θα λαμπρύνει με την παρουσία του, ο γνωστός Αμερικανός performer και μόνιμος καλεσμένος της τελετής των Oscars, Tony Clifton. Σύμφωνα με πληροφορίες (πάντα), τα εγκαίνια θα τελέσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών-αρμόδιος για οικονομικές σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας.