Άντε να σε δω, άντε…

αφου επιμένεις

αν και το αποτέλεσμα δεν είναι δυνατόν ν’ αλλάξει – καμιά ομάδα δεν πήγε από 8η ερασιτεχνική στο Mundial, μέσα σε μια σεζόν και με μόνη αλλαγή τον προπονητή

Καλημέρα, Συμβου-Λάρα,

επειδή ο σάκος βάζει μόνο όσα απίδια χωράει, έχουμε και λέμε:

Αποτελέσματα 1ου crash test

  • Γενική κατάσταση: ίδια ως είχε
  • Κινητοποίηση συνεργείων, οχημάτων και διαδικασιών, ικανοποιητική
  • Το άσπρο το άλογο (το «εγκρίνεται») γιατί το πήραμε μεταγραφή; Γιατί το πήραμε γενικώς; Αφού είναι κουτσό. Με το χέρι το αδειάζουνε, όπως και πριν αποκτήσει πινακίδες.
  • Ο συλλεκτήρας (ο «υδραυλικός»), κοινώς πλατφόρμα, φυσικά και είναι η αρμόζουσα λύση, έτσι σχεδιάστηκε. Λάστιχα… οκ, ένα καινούριο, τα υπόλοιπα Formula 1 που είχε και πριν. Φαλακρά πιο πολύ κι από … μην πω ποιον… Και για να έχουμε καλό ρώτημα, αφού ήταν μόνο θέμα συντήρησης, γιατί τόσο καιρό «χώναμε» χρήμα για μικρότερες, αναποτελεσματικές … «κουπάνες»;;; Για μάθε και πες μου και μένα, γιατί όταν ρωτάω εγώ απ’ ευθείας, απάντηση δεν παίρνω.
  • Αποχώρηση εφοδεύοντος από το εργοτάξιο: 7.13πμ, ο προϊστάμενος ακόμη δεν είχε προσέλθει. Συγχωρείτε λόγω …εβδομάδος προσαρμογής.

Να βάλω και φωτογραφίες ή καταλαβαινόμαστε;

Ξέρεις… όταν βάζω φωτογραφίες -ειδικά πρωί-πρωί… ο ηγέτης γίνεται «πύραυλος» για όλη τη μέρα και ξεσπάει στους δυο Νίκους. Ασ’ τον λίγο να πάρει μια ανάσα γιατί στις 19 έχουμε πάρτυ (πως λέγαμε παλιά «στις 19 και πάλι Δεξιά»; Ε ακριβώς έτσι).