13+2 για την ΣΥΝθεση

σε Λιτόχωρο και Δίον

9 γυναίκες και 6 άντρες – 5 “παλαίμαχοι”

 

 

13+2 ονόματα υποψηφίων στο Λιτόχωρο και το Δίον, που συγκροτούν την “ΣΥΝθεσή” του, ανακοίνωσε ήδη ο επικεφαλής Βαγγέλης Γερολιόλιος, συνεχίζοντας την πορεία του προς τις κάλπες του ερχόμενου Μαΐου.

Πρόκειται για εννιά γυναίκες και έξι άντρες υποψηφίους, από τους οποίους μόνο οι πέντε έχουν προηγούμενη εμπειρία στα κοινά, είτε ως αιρετοί ή μόνο ως υποψήφιοι. Πέρα δηλαδή από το ότι οι γυναίκες υπερτερούν κατ’ ένα τρίτο σε σχέση με τους άντρες συνυποψηφίους τους, η πλειοψηφία των 15 αυτών αφορά νέα πρόσωπα, με πρόθεση να εμπλακούν στη δημόσια ζωή. Στους παλαίμαχους συμπεριλαμβάνονται οι: Ζησκάτα, Ζουρζούρα–Παύλου, Κουριάτης, Μουλά-Φαρμάκη και Λαμπονίκος.

Όπως συμβαίνει ως τώρα, στην ανακοίνωση της “ΣΥΝθεσης” δεν διευκρινίζεται ποια στελέχη θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ποια θα διεκδικήσουν αιρετή θέση στα Τοπικά Συμβούλια. Έχει όμως διαρρεύσει ήδη η πρόθεση του Γερολιόλιου να είναι γυναίκα ο πρόεδρος του τοπικού οργάνου, με τις αναβαθμισμένες -πια- αρμοδιότητες. Η ομάδα των 15 για Λιτόχωρο και Δίον, χαρακτηρίζεται ήδη από πολλούς ως «τα βαριά ονόματα της ΣΥΝθεσης» στις περιοχές αυτές. Σε κάθε περίπτωση, αξιόλογη είναι η πρώτη απόπειρα της Ουρανίας Κατσαμάκα, κόρης του αείμνηστου δημάρχου Λιτοχώρου, Θανάση Κατσαμάκα, να πολιτευτεί.

Οι ανακοινώσεις για τους 13+2

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού «ΣΥΝθεση»,

Βαγγέλης Γερολιόλιος
Υποψήφιος Δήμαρχος
για το Δήμο Δίου-Ολύμπου

 

Συνεχίζοντας τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του συνδυασμού «ΣΥΝθεση», σας παρουσιάζω σήμερα δεκατρείς (13) νέους υποψηφίους από τη Δημοτική Ενότητα Λιτοχώρου. Πρόκειται για άτομα ικανά και δραστήρια, με διάθεση για προσφορά, με φρέσκες ιδέες, με θετικό επαγγελματικό και κοινωνικό αποτύπωμα, αλλά και με αυτοδιοικητική εμπειρία. Θα συμμετέχουν τόσο στο δημοτικό, όσο και στο τοπικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας.

Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι καλή επιτυχία!

  1. Γαβριηλίδου Τζωρτζίνα του Τάκη
  2. Δουλτσίνου Αικατερίνη του Κωνσταντίνου
  3. Ζησκάτα Γαρυφαλλιά του Γεωργίου
  4. Ζουρζούρα – Παύλου Σοφία του Αθανασίου
  5. Κάρκας Αθανάσιος του Ναούμ
  6. Κατσαμάκα Ουρανία του Αθανασίου
  7. Κουριάτης Κωνσταντίνος του Γεωργίου
  8. Μουλά Βασιλική του Κωνσταντίνου
  9. Μυρσίνη Γεωργία του Νικολάου
  10. Παπαγεωργίου Γεώργιος του Δημητρίου
  11. Πατσιαρίκας Δημήτριος του Γεωργίου
  12. Τραγανού Παρασκευή του Δημητρίου
  13. Χούτας Δημήτριος του Αστερίου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού «ΣΥΝθεση»,

 

Βαγγέλης Γερολιόλιος
Υποψήφιος Δήμαρχος
για το Δήμο Δίου-Ολύμπου

 

Καλωσορίζουμε στη δημοτική παράταξη «ΣΥΝθεση» δυο νέους υποψηφίους από την Τοπική Κοινότητα Δίου. Πρόκειται για άτομα ικανά και αποτελεσματικά, δραστήρια, με ήθος και αξιοπρέπεια.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς και σας τους γνωρίζω.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΥ

  1. Λαμπονίκος Νικόλαος του Θεοδώρου
  2. Μπεκιάρη Μαρία του Αλεξάνδρου