Χαρήκαμε

γιατί πάντα τα θεωρούσαμε δικά μας

αυτά τα 54 παραλιακά στρέμματα που κινδυνέψαμε να χάσουμε – τώρα μπορεί να χάσουμε πολλά περισσότερα (όπως τα 10 στρέμματα που θα δινόταν σε επιχειρηματία … με οκτώ -8- ψήφους, -πρώην- δήμαρχε)

 

 

 

 

Δημοσιογράφοι και “δημοσιογράφοι” της Κατερίνης έσπευσαν σήμερα να αποδώσουν τα εύσημα στον απελθόντα δήμαρχο και αρχηγό της σημερινής δημοτικής αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί -με τριτανακοπή και την τελευταία στιγμή- κινήθηκε κατά του πλειστηριασμού του “φιλέτου” της ΑΓΡΟΓΗ στην παραλία του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

“Δημοσιογράφοι” που δεν ασχολήθηκαν ποτέ ως σήμερα με το άκρως σημαντικό θέμα, αποδίδουν σήμερα τα εύσημα στον δήμαρχο μόνο και συνεργάτες του πρώην δημάρχου -θεσμικά, σε πιο υψηλή θέση απ’ αυτόν- … δεν θυμούνται τίποτα από την ιστορία του θέματος, παρά μόνο την κατάληξη.

Η ΕτΟ δεν ανακάλυψε το θέμα σήμερα και πολύ περισσότερο δεν περίμενε την σημερινή δικαστική εξέλιξη για να ασχοληθεί. Πρωτοστάτησε και κινητοποίησε όποιους μπόρεσε και πίεσε -με την κριτική της-, ώστε κόλπα δικονομικά και “αδιαφορία” μακροχρόνια να μην καρποφορήσουν. Η απόδειξη προκύπτει από τις ημερομηνίες και μόνο. Πότε η ΕτΟ “κρούει τον κώδωνα του κινδύνου” και πότε τον ακούει ο δήμαρχος, αφού προηγουμένως έχουν υπάρξει και σε βάρος του αιτιάσεις και άργησε και αδιαφορεί. Ναι, έκανε την τριτανακοπή. Υπάρχουν όμως όσοι ενεπλάκησαν στις τότε εξελίξεις να διηγηθούν τι πραγματικά συνέβη και σε δικηγορικά γραφεία και στους διαδρόμους των δικαστηρίων της Κατερίνης. Και σήμερα πια, η δικαστική εξέλιξη είναι σημαντική, αλλά σημαντικότερη ήταν πολύ περισσότερο, η απόφαση του Ελληνικού Δημοσίου (της τότε κυβέρνησης) να αναλάβει να πληρώσει ένα χρέος και να αποσυνδεθεί η απαίτηση απ’ το ξεπούλημα του “φιλέτου”.

Τα γραπτά είναι εδώ.

Και ανάγνωση ξέρουν.

Όλοι.

Νομικοί και λαϊκοί.

Περιμένω το απόσπασμα της απόφασης, κε -πρώην- δήμαρχε.

Για να χαρώ κι εγώ την τελική νίκη.

Σας στέλνω και τα δημοσιεύματα της ΕτΟ για να έχετε πλήρη φάκελο της υπόθεσης.

Στώμεν ακόμη καλύτερα.
Το αυτόν εύχομαι και δι υμάς.

 

 

20 Οκτωβρίου 2017 – “Πλειστηριάζουν “φιλέτο” μας

 

21 Μαρτίου 2018 – Το χάνουμε το “φιλετάκι”, πατριώτες…

 

01 Μαίου 2018 – Μπορεί και να σώθηκε, πατριώτ’

 

02 Μαίου 2018 – Μπορεί και να σώθηκε, πατριώτ’ (2)…

 

04 Μαίου 2018 – Τα χρωστούμενα βρέθηκαν…

 

07 Μαίου 2018 – Μάχη ως την τελευταία στιγμή

 

10 Μαίου 2018 – Οουυφφφφ…

 

10 Μαίου 2018 – “Απετράπη ο εκπλειστηριαμός”

 

11 Μαίου 2018 – Καστόρης: περί της ΑΓΡΟΓΗΣ

 

12 Απριλίου 2019 – Συνεχίζουν … (να ασχημονούν)

 

30 Απριλίου 2019 – Να κάνουμε μια Πρωτομαγιά ΜΑΖΙ