Δήμαρχε, αύριο κιόλας

να σώσετε την περιουσία μας

τώρα που την θυμηθήκατε και αφού παραμένει απροστάτευτη

Τα πολυτιμότερα υλικά του …”παλιού ορυχείου”, του εγκαταλελειμμένου απ’ το 2005, του “μεγάλου έργου” των 1.240.000 ευρώ, παραμένουν εκεί που τα τοποθέτησε “το μεγάλο έργο”, μετά το 2005, οπότε και εγκαταλείφθηκε το παλιό αμμορυχείο, κατά τα επισημότερα λεγόμενα της σημερινής δημαρχίας.

Κι αφού τώρα το θυμηθήκατε το “μεγάλο έργο” και μόνοι σας παραδεχτήκατε ότι παραμένει απροστάτευτο από τις λεηλασίες και τις καταστροφές κι αφού δεν το κάνατε ήδη όταν καταρτίζατε πρόταση με λάθος τίτλο που παραπλάνησε το Δημοτικό Συμβούλιο -μέχρι του σημείου να μην μπορεί να καταλάβει που είναι το “μεγάλο έργο”-, επιβάλλετε αύριο κιόλας να πράξετε τα δέοντα, δήμαρχε. Με ενέργειες και επίβλεψη προσωπική και του αντιδημάρχου τεχνικών έργων, αφού οι δυο σας είστε οι μόνοι από τις δημαρχίες του παρελθόντος που έχουν σχέση με το “μεγάλο έργο” και είναι σήμερα και εν ενεργεία αιρετοί και διοίκηση του Δήμου, 15 χρόνια μετά την εγκατάλειψη του αμμορυχείου και -πιθανώς- 10 χρόνια μετά το “μεγάλο έργο”.

Αυτή η προστασία της περιουσίας μας είναι πιθανώς και η μόνη δυνατή αλλαγή στο όλο θέμα που μπορεί να επέλθει στο διάστημα των επόμενων 20 ημερών, οπότε το θέμα θα απασχολήσει ξανά το Δημοτικό Συμβούλιό μας, κατά πως δηλώσατε.

Μην καθυστερήσετε, τα υλικά είναι πολύτιμα.

Μπορείτε να καλέσετε και τον Τύπο να καταγράψει την σωστική ενέργεια, μπας και πειστεί κι αυτός να ασχοληθεί με το θέμα.