SOS ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ! ! !

και στον πιο ακατάλληλο χώρο

και -δυστυχώς- μηδενικά αντανακλαστικά αιρετών …κι ο πρόεδρος να γελάει!!!

 

 

Τηλε-συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας της 29ης.1.2021.

Η σημαντικότερη και επισημότερη διαδικασία στα όρια του Δήμου μας και όλων των Δήμων, παντού.

Διαδικασία της προ ημερησίας διάταξης ενημέρωσης.

Ο πρώην δήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου και στέλεχος της “Ολύμπιας Συμμαχίας”, Αστέρος Χονδρόπουλος, θέτει ερωτήματα και τοποθετείται για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Προτελευταίο στα θέματα της τοποθέτησής του: οι πρόσφυγες (ανήλικοι και ασυνόδευτοι) στον Παντελεήμονα και ειδικά οι ελάχιστοι εξ αυτών που συνελήφθησαν να παρανομούν.

Χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος για να ξεδιπλώσει ο έμπειρος αιρετός τον πλήρη και σκληροπυρηνικότερο ρατσισμό, να αποδώσει σε καταγωγή και γονίδια την σύμφυτη -κατά τον ίδιο- εγκληματικότητα, τα δολοφονικά χαρακτηριστικά κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων. Κανείς δεν εντόπισε τον απαράδεκτο -ακόμη και για τα πολιτικά ήθη των ημερών μας και τις φτωχές επιδόσεις μας στην αντιμετώπισή του- ρατσισμό, κανείς. Συμπολιτευόμενος ή αντιπολιτευόμενος, συντηρητικός ή προοδευτικός, Δεξιός ή Αριστερός. Κανείς.

Και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: ο πρόεδρος του σώματος, Κωνσταντίνος Σαμαράς, παρακολουθούσε με προσήλωση τον κο Χονδρόπουλο -πιθανώς, επειδή νωρίτερα απένειμε εύσημα στην διοίκηση- και όταν η ρατσιστική τοποθέτηση άρχισε να ξεδιπλώνεται, αντί να επέμβει άμεσα και καίρια και να εκπληρώσει βασικά καθήκοντά του, αποτρέποντας την έκφραση τόσο απαράδεκτων απόψεων, ακούει και ….γελά. Πολιτικά δε προέρχεται (ο κος Σαμαράς) από τον πολιτικό χώρο του Σοσιαλισμού -γενικά- και του ΠΑΣΟΚ -ειδικά-.

vouliratsismos