Μεταξύ άλλων:

είμαστε και πολιτιστικά κοιμάμενοι!!!

ενώ την ίδια στιγμή, κάποιοι πονάνε αυτό τον τόπο, περισσότερο απ΄αυτούς που στέλνουν (οι τοποπονιάρηδες) στην δημοτική διοίκηση….

 

Δείτε ένα preview -που λένε στην Κατερίνη και στα ασβεστάδικα- πριν δείτε τα επιμέρους θέματα.

Μην παραλείψετε να δείτε την -σχεδόν άσχετη με το θέμα- τοποθέτηση του Αποστόλη Ντινάκη, διάρκειας τεσσάρων -4- λεπτών για να μπορείτε να κρίνετε αν αρκούν επτά -7- λεπτά για να τοποθετηθεί αρκούντως στο θέμα, συνάδελφός του που προσκόμισε στοιχεία και επιχειρήματα που χαρακτηρίστικαν “αρλούμπες” από τον ανώτερο άρχοντά μας, ενώ ο πρόεδρος του σώματος μόλις που καλύπτει τις επιδόσεις παρατηρητή σε παρτίδα κολτσίνας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: η αντίθετη άποψη, ακόμα και η τεκμηριωμένη, είναι απαγορευμένη στους κύκλους της σημερινής διοίκησης του Δήμου (μας) και το μόνο επιθυμητό είναι η κατάθεση συγχαρητηρίων. Η δε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Λιτοχώρου είναι ελεύθερη και à volonté, όπως λένε στην Κατερίνη και στις ασβεσταριές της.
Και να με συγχωρείς, Βαγγέλη, ΑΛΛΑ είναι άλλο η θεωρία και οι απόψεις και άλλο η πραγματικότητα. Και επ’ αυτής, οι απόψεις και η κριτική δεν μπορούν να εξαντλούνται σε αυτές που είναι μόνο για σένα βολικές.

Σε λίγο, τα υπόλοιπα και ανά θέμα.

Με πρώτο τα στεφάνια.

Και το πως περιγράφεις, για πέντε -5- λεπτά, το ανεπίτρεπτο και διαπιστωμένο -και με τα στοιχεία που ο ίδιος προσκομίζεις -λάθος σου, ΧΩΡΙΣ να ξεστομίζεις την ελάχιστη επιβαλλόμενη “συγνώμη”.

Ή “συγγνώμη”, όπως λένε στην Κατερίνη και στις ασβεσταριές της.