Μία κανονική,

μία δια περιφοράς (τηλεφωνική)

και του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη – συνεδριάσεις της διοίκησής μας

 

 

 

 

Στις 21.5.2021 συνεδρίασε -τηλεφωνικά και για εννιά -9- ώρες- το ΔΣ της ΔΕΥΑΔΟΛ και συζήτησε -μεταξύ άλλων σημαντικών-, την δημιουργία επιτροπής “διερεύνησης και αξιολόγησης τιμών για την προμήθεια με τίτλο “Εγκατάσταση Φ/Β συστήματος σε αγροτεμάχιο ονομαστικής ισχύος 0,99MWp”, την “Ολοκλήρωση–συσσωμάτωση δικτύων αποχέτευσης Δήμου Δίου–Ολύμπου” και την “προτεραιοποίηση έργων που υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»”.

 

«Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ.»

Καλείστε στην δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11/03/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, (ΦΕΚ 55 Α΄) «Μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19» και των αρ. 18318/13-03-2020, 40/20930/31-03-2020, και 33282/163/29-5-2020 εγκυκλίων του Υπουργείου Εσωτερικών, ημέρα Παρασκευή 21 Μαΐου  με ώρα έναρξης 10.00 π.μ. και λήξης 07.00 μ.μ., για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου», για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

  1. Λήψη απόφασης περί εξέτασης αιτήσεως του κ. Καρτσιούκα Νικολάου για πρακτική άσκηση στην επιχείρηση.
  2. Λήψη απόφασης περί εξέτασης αιτήσεως του κ. Μητρόπουλου Βασιλείου για πρακτική άσκηση στην επιχείρηση.
  3. Επιστροφή Χρημάτων σε Ιδιώτη (Καρατζίδου Παναγιώτα).
  4. Ψήφιση πίστωσης της υπηρεσίας “Έκδοση άδειας εκτέλεσης γεώτρησης Σκοτίνας”.
  5. Ορισμός νομικού Συμβούλου για εργασιακά θέματα της ΔΕΥΑΔΟΛ.
  6. Αποδοχή ένταξης του έργου με τίτλο “Ολοκλήρωση – συσσωμάτωση δικτύων αποχέτευσης Δήμου Δίου – Ολύμπου”, 1η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και 3η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Έτους 2021.
  7. Παράταση συμβάσεων Προμηθειών – Υπηρεσιών
  8. Ψήφιση Πίστωσης & Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών για προμήθεια υλικών (Ύδρευσης, Εργαλείων, Οικ. Υλικών κ.α).
  9. Ψήφιση Πίστωσης & Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών για προμήθεια Ειδών Ένδυσης Ατομικής Προστασίας Προσωπικού.
  10. Παραγραφή Υποχρεώσεων.
  11. Λήψη απόφασης περί 2ης παράτασης της μελέτης “Μελέτη συμπλήρωσης δικτύου ακαθάρτων υδάτων επέκτασης Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς”.
  12. Λήψη απόφασης περί εξέτασης αιτήσεως κ. Γαλάνη Μαρίας.
  13. Λήψη απόφασης περί τέλους σύνδεσης αποχέτευσης λυμάτων επιχείρησης Ε. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ Α.Ε.
  14. Λήψη απόφασης περί εξέταση αιτήσεων κ. Σιόντα Ζήση.
  15. Λήψη απόφασης περί τέλους σύνδεσης ύδρευσης κ. Ταχτσίδου Μαρίας.
  16. Έγκριση 16ου πρακτικού της προμήθειας με τίτλο “Προμήθεια υλικών έτους 2021 ΔΕ Ανατολικού Ολύμπου”.
  17. Λήψη απόφασης για προτεραιοποίηση έργων που υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
  18. Λήψη απόφασης για την ανάθεση της ψηφιοποίηση μηχανογρ. αρχείου Καταναλωτών αποχέτευσης ΔΕ Λιτοχώρου.
  19. Λήψη απόφασης περί εξέτασης αιτήσεως της κα Τσιόκανου Βασιλική για πρακτική άσκηση στην επιχείρηση.
  20. Ορισμός Επιτροπής διερεύνησης και αξιολόγησης τιμών για την προμήθεια με τίτλο “Εγκατάσταση Φ/Β συστήματος σε αγροτεμάχιο ονομαστικής ισχύος 0,99MWp”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

 

 

 

Στις 21.05.2021, συνεδρίασε -σε κανονική συνεδρίαση- το τοπικό συμβούλιο Λιτοχώρου και στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης συμπεριλήφθηκαν πολλά σημαντικά θέματα, μεταξύ των οποίων και η ενοικίαση ή μη, έκτασης που ζήτησε επιχειρηματίας για την δημιουργία κάμπινγκ πολυτελείας.

 

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα Λιτοχώρου, Αγίου Νικολάου 15 και συγκεκριμένα στην αίθουσα της Κοινότητας στις 25 Μαΐου, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, ώστε να διεξαχθεί τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 89 του Ν. 4555/2018, με τα κάτωθι θέματα:

  1. Ενημέρωση μελών Κοινότητας από τον Πρόεδρο, για τρέχοντα θέματα του Δήμου και της Κοινότητας.
  2. Βεβαίωση αποζημίωσης αυθαίρετης χρήσης ή μη των αποθηκευτικών χώρων στο Χωριό των Ψαράδων της Κοινότητας Λιτοχώρου, για το έτος 2020.
  3. Εκμίσθωση ή μη δημοτικής έκτασης, για 25 έτη με δυνατότητα ανανέωσης, στη θέση «ΤΟΠΟΛΙΑΝΗ» Λιτοχώρου, για ίδρυση – ανέγερση και λειτουργία πολυτελούς κάμπινγκ, κατόπιν αιτήσεως του ΔΡΟΥΓΚΑ Αθανασίου του Γεωργίου, κατοίκου Ν. Παντελεήμονα Πιερίας.
  4. Γνωμοδότηση για παραχώρηση στάσης και διαγράμμισης στην οδό Αγ. Νικολάου 80, όπου λειτουργεί πλέον το Πρακτορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Πιερίας, κατόπιν αιτήσεως του ΚΟΥΚΙΩΤΗ Ιωάννη του Δημητρίου, κατοίκου Λιτοχώρου.
  5. Γνωμοδότηση για έγκριση τοποθέτησης μεταλλικής ράμπας, μπροστά από το Ζαχαροπλαστείο «ΛΕΜΟΝΑΣ» στην οδό Αγ. Νικολάου 44, για εξυπηρέτηση των πελατών, κατόπιν αιτήσεως του ΛΕΜΟΝΑ Γρηγορίου του Ιωάννου κατοίκου Λιτοχώρου.
  6. Γνωμοδότηση για την μετεγκατάσταση του Α.Τ.Μ. της «ALPHA BANK», από το προαύλιο του Δημαρχείου Δίου-Ολύμπου, στην Κεντρική Πλατεία Λιτοχώρου, κατόπιν αποστολής σχετικού αιτήματος του Δήμου, προς την ανωτέρω Τράπεζα.

 

Ο Πρόεδρος

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ

 

 

Την Τετάρτη 26.05.2021 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δίου-Ολύμπου, σε μία ακόμη τηλεσυνεδρίαση. Μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών, στη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα δύσκολα -όπως τα χαρακτήρισε πρόσφατα ο δήμαρχος- θέματα που αφορούν την Μητρόπολη Κιλκισίου και την Ελληνική Ευαγγελική Εκλησία Κατερίνης και τις κατασκηνώσεις τους, στην Λεπτοκαρυά. Προς έγκριση έρχεται και η σύμβαση με την ΠΕ Πιερίας για την “συντήρηση-ασφαλτόστρωση” των δημοτικών οδών του Λιτοχώρου. 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜ ΣΥΜΒ 26 5 2021