Η πρώτη απάντηση

... δεν ήταν απάντηση

ο παλιός ΟΣΕ είναι υπεύθυνος για την απουσία ασανσέρ στο σταθμό Λιτοχώρου και όχι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ…

 

 

Η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα όσα επεσήμανε το ρεπορτάζ της Ε τ Ο για το ανύπαρκτο ασανσέρ του σταθμού της στο Λιτόχωρο, ήταν άμεση, διαφωτιστική, αλλά… χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Όπως ενημέρωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν είναι υπεύθυνη για την υποδομή και τον εξοπλισμό των σταθμών, αλλά απλώς διαχειρίζεται το δίκτυο του ΟΣΕ. Ο οποίος είναι ο υπεύθυνος και να απαντήσει το ερώτημα “γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου δεν διαθέτει ασανσέρ που θα εξυπηρετεί τα ΑμΕΑ και τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα” και -πιθανώς- να αναλάβει να διορθώσει αυτό το απαράδεκτο λάθος…

Το κακό είναι ότι το site του ΟΣΕ στο οποίο παραπέμπει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ … δεν λειτουργεί.

Η προσπάθεια να απαντηθούν τα ερωτήματα θα συνεχιστεί με πιο … παραδοσιακά μέσα.

Λίγη υπομονή.

 

Η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αξιότιμε κύριε Τσίρο,

Καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία που είχατε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και παράλληλα να σας διαβεβαιώσουμε ότι λαμβάνουμε υπόψη τις παρατηρήσεις σας.

Αναφορικά με το αίτημά σας, σας ενημερώνουμε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ως εταιρεία εμπορικής εκμετάλλευσης σιδηροδρομικών μεταφορών, ουδεμία αρμοδιότητα και δυνατότητα παρέμβασης έχει σε θέματα που σχετίζονται με τη σιδηροδρομική υποδομή και επιδομή (σιδηροδρομικοί σταθμοί, σιδηροδρομικές γραμμές).
Η φύλαξη, συντήρηση και λειτουργία των σιδηροδρομικών γραμμών, των σταθμών και του εξοπλισμού αυτών, ανήκουν στις αρμοδιότητες του Διαχειριστή της Σιδηροδρομικής Υποδομής εταιρία ΟΣΕ.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας στην εταιρεία ΟΣΕ στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.ose.gr/el/%CE%B….

 

 

Καλωσήρθατε