ΚΑΙ παραίτηση Γρεβενίτη

από το ΔΣ της ΔΕΑΥΔΟΛ

ο πρώην πρόεδρος και σημερινό μέλος του ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης κατέθεσε σήμερα έγγραφη παραίτηση

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Μια δεύτερη, μεγαλύτερη έκπληξη, επίσης έγγραφη, έφτασε σήμερα στο δημαρχείο Δίου-Ολύμπου, η οποία δεν παραδόθηκε μέσω ταχυδρομείου ή με courier, αλλά ιδιοχείρως και από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο: ο Λάκης Γρεβενίτης παραιτήθηκε, επίσημα και εγγράφως, από το ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δίου-Ολύμπου, την γνωστή ως Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΟΛ, στέλεχος της προηγούμενης δημαρχίας του Κων. Δημόπουλου, δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης σήμερα με την ίδια παράταξη, θεωρείται και είναι γνώστης των πραγμάτων που αφορούν την ΔΕΥΑΔΟΛ. Επιπρόσθετα, η έξωθεν καλή μαρτυρία του συγκεκριμένου έμπειρου αιρετού, επιβεβαιώθηκε και πιστοποιήθηκε και από την σημερινή δημαρχία του Βαγγέλη Γερολιόλιου, όταν στην αρχή της τρέχουσας περιόδου, βολιδοσκοπήθηκε και πιέσθηκε αρκούντως, προκειμένου να συνεχίσει να είναι πρόεδρος του ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης. Ο Γρεβενίτης παρέκαμψε τις πιέσεις και δέχτηκε να είναι μόνο μέλος του ΔΣ, θεωρώντας ότι οι ρόλοι και οι θέσεις των αιρετών πρέπει να είναι ξεκάθαρα, όταν παρατάξεις βρίσκονται σε θέσεις διοίκησης και αντιπολίτευσης, πριν και μετά τις εκλογές που καθορίζουν τον ρόλο της καθεμιάς τους. Και γι’ αυτό τον λόγο, όσα καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι σημαντικά και ιδιαίτερης βαρύτητας.

Η παραίτησή του είναι κεραυνός εν αιθρία για τους πολλούς και επιβεβαιώνει τα προβλήματα που σοβούν στο εσωτερικό της επιχείρησης εδώ και καιρό, προβλήματα που είναι γνωστά σε πολύ λιγότερους, όπως τα μέλη του ΔΣ και οι υπηρεσιακοί της ΔΕΥΑΔΟΛ. Όσον αφορά τους λόγους που έκαναν τον Γρεβενίτη να καταθέσει τώρα την παραίτησή του, όπως σημειώνει ο ίδιος στο κείμενο της παραίτησης, θα τους παρουσιάσει στην πρώτη κανονική-ζωντανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όποτε αυτή συμβεί.

Και μια λεπτομέρεια που συνδέει την μεγάλη σημερινή έκπληξη με την -αναμενόμενη, αλλά επίσης σημερινή- έκπληξη: αναπληρωτής του Γρεβενίτη στο ΔΣ της ΔΕΑΥΔΟΛ είναι ο Γιώργος Κεχαγιάς, οποίος τίθεται οσονούπω σε αργία, μέχρι -τουλάχιστον- να εκδικαστεί η υπόθεση για την άλλη δημοτική επιχείρηση (ΔΕΑΔΟ)…

dsDEYADOL