Μαζεύουν και υπογραφές

κατά του πτηνοτροφείου

αυτή την ώρα στην Κονταριώτισσα

 

Ακόμη και μετά την εκπρόθεσμη αντίθεση της διοίκησης του Δήμου Δίου-Ολύμπου στην αδειοδότηση της πτηνοτροφικής μονάδας των 540.000 ορνίθων στην Κονταριώτισσα, ο αγώνας συνεχίζεται με κινητοποίηση των κατοίκων, οργανωμένων φορέων και του τοπικού συμβουλίου.

Αυτή την ώρα, στο παλιό δημαρχείο πραγματοποιείται ενημερωτική εκδήλωση για το θέμα και παράλληλα θα συλλεχθούν οι πρώτες υπογραφές όσων θέλουν να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην προοπτική να εγκατασταθεί μια ακόμη κτηνοτροφική μονάδα σε περιοχή υψηλής γεωργικής παραγωγικότητας και με σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας, όπως και ο ίδιος ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος διαβεβαίωσε πολλές φορές, φέτος το καλοκαίρι και πρόσφατα στον δεύτερο ετήσιο απολογισμό του.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου (που εγκαίρως κατέθεσε την αντίθεσή του και την απορριπτική ομόφωνη απόφασή του, στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διαβούλευσης) δημοσίευσε πρόκληση στην εκδήλωση.

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους απ’ τον πρόεδρο της τ.κ. Κονταριώτισσας

 

 

Σήμερα στις 8μμ στο δημαρχείο Κονταριώτισσας καλώ όλους όσοι έχουν διάθεση να συμμετέχουν στην συλλογή υπογραφών για να δηλώσουμε την αντίρρηση μας στην εγκατάσταση πτηνοτροφειου στον κάμπο μας στη θέση Αρμάνια.

Σήμερα θα συντονίσουμε τις ενέργειες μας και σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια του τοπικού συμβουλίου να διασφαλίσει το συμφέρον της κοινότητας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της κοιν. Κοντ/σσας

Παπαδόπουλος Σ. Στέφανος

 

Υ.Γ. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του δημαρχείου λαμβάνοντας υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του COVID-19.