“Πάει” κι ο Στέργιος…

(απ' τη ΔΕΥΑΔΟΛ)

τον αντικαθιστά ο δήμαρχος με εισήγησή του, ενώ καμία παραιτησή του Στέργιου δεν είναι ακόμα γνωστή…

 

 

 

Ψες, όχι πολύ αργά το βράδυ, αλλά μέσα στην παραζάλη των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ πανταχόθεν της επικρατείας, πιθανώς με ψυχή φορτωμένη, δημοσιεύτηκε από την δημαρχία μας, η ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μας. Που περιέχει πολλά ενδιαφέροντα όπως πάντα. Και ένα πολύ σημαντικό. Που είναι και τελευταίο στη σειρά.

Πιθανώς και επίτηδες τελευταίο. Βράδυ Παρασκευής, μετά 22 θέματα και μέσω τηλεδιάσκεψης, οι αιρετοί μας, κουρασμένοι μετά 4 ή 5 ή 6 ώρες συνεδρίασης, θα αντικαταστήσουν τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΟΛ, Στέργιο Φαρμάκη. Άγνωστο με ποιον, άγνωστο για ποιον λόγο.

Η διοικητική και επικοινωνιακή αυτή τακτική δοκιμάστηκε αρκούντως στην πενταετία Δημόπουλου και -όπως συμβαίνει με πολλά, δυστυχώς- υιοθετήθηκε και συνεχίζει να υιοθετείται και από το διάδοχο σχήμα διοίκησης του Δήμου μας: λέω τα λιγότερα, δημοσιεύω ελάχιστα, δεν συζητώ δημόσια, παρά μόνο όσο χρειάζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, συσσωρεύω ερωτήματα αναπάντητα, έχω και τον “Τύπο” σύσσωμο να πράττει ακριβώς αυτά που θέλω και με βολεύουν και αφήνω τα προβλήματα να παλιώνουν σαν το κρασί, τόσο που όταν ξινίσει δεν θέλει κανείς να το πιει και το ξεχνάει. Και πορεύομαι. Και μένει μόνο το συγχαρητήριο του Τύπου για κάνα δρόμο που φτιάχνω και που πρέπει να φτιάχνω και που έλεγα ότι δεν θέλω να εκλεγώ και να διοικήσω για να επιδιώκω συγχαρητήρια για τα υπηρεσιακά μου καθήκοντα. Που κι αυτά δεν τα εκπληρώνω όσο θα ‘πρεπε και που τρέχω να ασφαλτοστρώνω με απαγορευτικό καιρό και ενώ κύριο μέλημά μου είναι να αρδεύσω… αρνίθες.

Η πενταετία 2014-2019 είναι αμετάκλητα η δημαρχία Δημόπουλου.

Η 2019-2023 είναι δημαρχία Γερολιόλιου.

Δεν αλλάζουν αυτά τα δύο με καμία δύναμη.

Φέρουν και θα φέρουν αιώνια το όνομά τους.

Όπως πχ η πρώτη τετραετία ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη μεταχουντική τριετία Καραμανλή κτλ…

ΥΓ: όσο και να κατέβει η χιονόπτωση… τα βάθη της βαθιά συνειδητής ανικανότητάς σου δεν θα τα φτάσει ποτέ…. “δημοσιογράφε”.

 

 

 

update

Πριν λίγο διευκρινίστηκε από την δημαρχία ότι ο Στέργιος Φαρμάκης κατέθεσε την παραίτησή του και έγινε δεκτή. Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησης, οι λόγοι που τον οδήγησαν σ’ αυτή, είναι μόνο προσωπικοί.