Δεν έχει στραγγίδια,

δεν είναι στραγγιδία...

και τελικά το μόνο που υπάρχει είναι … ένα ξεγυρισμένο μπάζωμα (της πραγματικότητας)

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας της 2ας.2.2022, αντιδήμαρχος της δημαρχίας Γερολιόλιου αμφισβήτησε την ύπαρξη στραγγιδίων στον ΧΥΤΑ μας (και προσέβαλε και συνάδελφό του της αντιπολίτευσης και διαστρέβλωσε πλήρως την πραγματικότητα).

Τρεις -3- μέρες αργότερα, η Ε τ Ο, με λίγες φωτογραφίες, απέδειξε ότι ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος συνειδητά ήθελε να εξαφανίσει υπαρκτά στραγγίδια (λέγοντας ψέματα).

 

 

 

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, την 21η.2.2022, ο ίδιος αντιδήμαρχος της ίδιας δημαρχίας, ισχυρίστηκε ότι αυτά που μπορεί να μοιάζουν με στραγγίδια του ΧΥΤΑ, δεν είναι στραγγίδια, αλλά νερά της βροχής που μοιάζουν με στραγγίδια και διάφορα άλλα αφελή.

Την νύχτα της 22ας προς την 23η Φεβρουαρίου 2022, στο Λιτόχωρο έβρεχε στην μεγαλύτερη διάρκεια της νύχτας και η βροχόπτωση δεν ήταν αμελητέα, το αντίθετο. Η Ε τ Ο επισκέφθηκε και χθες τον ΧΥΤΑ μας (23.2.2022) και -ω του θαύματος- ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΡΑΓΓΙΔΙΑ! ! !

Ούτε αυτά της 5ης.2.2022, ούτε αυτό που μοιάζει με στραγγίδια και στραγγιδια δεν είναι αλλά κάτι που δημιουργεί η βροχή (σαν αυτή που έπεσε την προηγούμενη νύχτα…

Αντιθέτως, στο σημείο που υπήρχαν στραγγίδια την 5.2.2022 (και νωρίτερα) δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο από τα ξεκάθαρα ίχνη ενός περιποιημένου και εμφανούς μπαζώματος…

 

 

 

 

Οπότε, ας περιμένουμε να δούμε τι θα κατατεθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κι από ποιον.