Νέος διοικητής στην 24ΤΘΤ

ανέλαβε ο ταξίαρχος Νικόλαος Αθάνατος

παρέλαβε από τον ταξίαρχο Νικόλαο Χρισταντώνη – παρσυσία του διοικητή της 20ης ΤΘΜ, υποστράτηγου Αθανάσιου Γαρίνη, η τελετή

 

 

 

 

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου
προς το νέο Διοικητή της XXIV ΤΘΤ Λιτοχώρου Ταξίαρχο Νικόλαο Αθάνατο 
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου συγχαίρει τον νέο Διοικητή της ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Tαξίαρχο Νικόλαο Αθάνατο, για την ανάληψη των καθηκόντων του.
Προσβλέπουμε στη συνέχιση της εδραιωμένης και γόνιμης  συνεργασίας μεταξύ της 24ης ΤΘΤ και του Δήμο Δίου-Ολύμπου, που υφίσταται εδώ και δεκαετίες και στεκόμαστε όπως πάντα αρωγοί στο έργο του νέου Διοικητή.
Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

 

image.png

Δήμος Δίου-Ολύμπου
Αγίου Νικολάου 15
60200 Λιτόχωρο
Τηλ.: 2352350100
Fax: 2352350128
Ιστοσελίδα | Facebook
Instagram | Twitter

ANNA MANH – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 Βουλευτής Πιερίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα για τον νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου.

 

 Στον Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Αθάνατο, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την τοποθέτησή του ως νέου Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου (ΧΧΙV ΤΘΤ).

Του εύχομαι από καρδιάς υγεία,  δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και στα  καθήκοντα που θα επιτελέσει.

Τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου σήμερα.
Μετά από μία παραγωγική θητεία ο απερχόμενος Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Χρισταντώνης, παρέδωσε την ηγεσία στο νέο Διοικητή κ. Νικόλαο Αθάνατο.
Εξέφρασα στον κ. Χρισταντώνη τα συγχαρητήριά μου για το άκρως εποικοδομητικό και αποδοτικό έργο του όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όσο και για την εξαιρετική σχέση που ανέπτυξε με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας.
Εύχομαι στο νέο Διοικητή μια τελεσφόρα θητεία, υποσχόμενος ότι θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο που έχει κληθεί να αναλάβει.

Συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

προς το νέο Διοικητή της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Διοικητή της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Αθάνατο. Εύχομαι καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, τα οποία αποτελεί βεβαιότητα, πως θα εκτελέσει άψογα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προσβλέπει στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με την Ταξιαρχία του Λιτοχώρου, η οποία μετρά πολλά έτη.

Εύχομαι από καρδιάς μία παραγωγική και γόνιμη θητεία.

Σε μια σεμνή τελετή, στην 24η Ταξιαρχία Λιτοχώρου, ο Ταξίαρχος Νικόλαος Αθάνατος, παρέλαβε τη διοίκηση από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Χρισταντώνη. Εύχομαι στον νέο Διοικητή,καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Ευχαριστώ τον υποστράτηγο Χρισταντώνη για τη συνεργασία και του εύχομαι κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία, στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει από σήμερα στη ζωή του!

Ευχαριστήριο μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

προς τον απερχόμενο Διοικητή της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας

 

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον απερχόμενο  Διοικητή της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Στρατηγό κ. Νικόλαο Χρισταντώνη για την εξαιρετική συνεργασία του με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ως Διοικητή της Ταξιαρχίας Λιτοχώρου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο στρατιωτικό προσωπικό, όσο και στην τοπική κοινωνία. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έβλεπε πάντοτε στο πρόσωπό του έναν πολύτιμο συνεργάτη.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία και κάθε επιτυχία στις προσωπικές του επιλογές.