ΣΥΝθεση:

κάθε "του χρόνου" και καλύτερα

πέρυσι βόλευαν υδροκλοπές, φέτος το νομιμοποίησαν, του χρόνου….???

 

 

 

 

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, της 20ης.7.2021 (ένα χρόνο πριν, δηλαδή).
Διαδικασία της προ ημερησίας ενημέρωσης.

Προεδρεύει ο τότε πρόεδρος του σώματος και σημερινός πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δίου-Ολύμπου, Κωνσταντίνος Σαμαράς.

Θέμα συζήτησης, κατόπιν σχετικής ερώτησης της αντιπολίτευσης: προβλήματα στην άρδευση.

Ο τότε αναπληρωτής δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος, Σάκης Καλαϊτζής, περιγράφει τις επιδόσεις της διοίκησης Γερολιόλιου.

Ανακάλυψαν πάμπολλες περιπτώσεις υδροκλοπής.

Και μάλιστα, υδροκλοπής από την ύδρευση, με την οποία το κλεμμένο νερό κατέληγε στην άρδευση, με αποτέλεσμα, σε πολλά χωριά, οι κάτοικοι να μην έχουν νερό στις βρύσες των σπιτιών τους, ενώ πολλοί ΚΑΙ παράνομοι ΚΑΙ ασυνείδητοι πότιζαν ΚΑΙ παράνομα ΚΑΙ τζάμπα τα χωράφια τους. Αλλά… έπρεπε να βολευτούν.

Και βολεύτηκαν.

Και όπως λέει στο βίντεο αυτός που τους ανακάλυψε και τους βόλεψε, απ΄ την επόμενη χρονιά θα έπρεπε κάτι να κάνουν.

Και έκαναν, μάλλον.

Φέτος, με την αγαστή συνεργασία όλης της διοίκησης Γερολιόλιου (και εδικά της ομάδας Φαρμάκη που εξέλεξε σύμβουλό της στο ΔΣ της ΔΕΥΑΔΟΛ ως μέλος …της αντιπολίτευσης και αναδείχτηκε έμμισθος αντιπρόεδρος), άλλαξαν τον κανονισμό και επέβαλλαν να μπορεί να παρέχεται νερό της ύδρευσης για άρδευση, ακόμα και σε αγροτεμάχια χωρίς κτίσμα. Πρόκειται σαφώς για δημοκρατική κατάκτηση της νεοφιλελευθεροσοσιαλιστικής δημαρχίας Γερολιόλιου, η οποία εξισώνει τον δημότη που πληρώνει το νερό της ύδρευσης, με τον δημότη που το χρησιμοποιεί δωρεάν για άρδευση και υπέρβαση όλων των αντιαναπτυξιακών νόμων. Με την συμπερίληψη και της ΔΕ Δίου στην δικαιοδοσία της ΔΕΥΑΔΟΛ, θα είναι και με πατίνα νομιμότητας το μαυρογυαλουρικό βόλεμα.

ΥΓ: στο βίντεο, ο Καλαϊτζής και περιγράφει ότι όλα αυτά τα προβλήματα τα ανακάλυψε μόνο απ’ το 2019 και μετά -στη θητεία του με δήμαρχο τον Δημόπουλο (2014-2019) δεν είχε πάρι χαμπάρι το παραμικρό για όλα όσα ανακάλυψε μετά, αν και είχε προβλήματα με το νερό και στο ίδιο του το σπίτι… και ότι δεν είχε καμία ευθύνη στην περίοδο 2014-2019.

 

Αύριο: αγώνας αιρετών και υπηρεσιών για μια τρύπα στο νερό… Μόνο στην Ε τ Ο και για να “πάει καλά” ο Αύγουστος που δεν έχει ειδήσεις.-