Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι:

Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.

 

 

 

Η ερώτηση ήταν αν οι αναθέσεις και τα άλλα -πολύ γνωστά και πολύ δημοσιευμένα- “βολέματα” πολλών που έχει συμβεί και συμβαίνουν, “κλείνουν το μάτι” στους υποψήφιους αιρετούς μας και για το μέλλον. Αν οι βάσεις μιας δεύτερης θητείας, μπήκαν στην διάρκεια της πρώτης, με νόμιμα, αλλά αθέμιτα μέσα. Αν καθορίζουν τις επιλογές των υποψηφίων αιρετών μας, τα … υψηλά και η Πολιτική ή άλλα που τους προσφέρονται και δεν έχουν κανένα δισταγμό να λάβουν και τα λαμβάνουν ή τα έχουν λάβει ήδη.

Όσον αφορά τον προεκλογικό χρόνο στον οποίο αναφέρεται και επισημαίνει ο δήμαρχός μας στην πρόσφατή του συνέντευξη στην Ε τ Ο… πάνω και πέρα από προσωπικές απόψεις, ισχύουν τα εξής;

  • η Ε τ Ο ζητούσε συνεντεύξεις, μικρές ή μεγάλες, όλους αυτούς τους 32 μήνες που πέρασαν χωρίς συνέντευξή του
  • δεν καθόρισε η Ε τ Ο την προεκλογική περίοδο (στην πραγματικότητα, κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να την εκκινήσει, παρά μόνο ο ίδιος και το έκανε τον Μάρτιο του 2022) και σε καμία περίπτωση δεν επέλεξε να κάνει συνεντεύξεις του δημάρχου ή όποιου άλλου μόνο στην προεκλογκή περίοδο
  • απαντήσεις δίνουν και τα λόγια του άρχοντα και οι πράξεις του και για να κρίνουν οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν, να ενημερώνονται πλήρως. Με πλήρεις απαντήσεις.

Σ’ ότι αφορά το τελευταίο και το όλο θέμα, ευτυχώς θα έχουμε την ευκαιρία κι άλλων συνεντεύξεων στο μέλλον και ως τις εκλογές. Το είπε και ο ίδιος ο δήμαρχος στο τέλος της συνέντευξης.