“Κοίτα ποιος μιλάει

και μας κατηγορεί για πολιτική αλητεία..."

κάποτε ο Μυλωνέρος είχε δηλώσει στην Ε τ Ο ότι η διοίκηση του Δήμου μας “περνάει την αντιπολίτευση για ιθαγενείς”… – μετά ο Μυλωνέρος έγινε …διοίκηση

 

 

 

 

 

 

Ο κουμπάρος του και ο κουνιάδος του εργάστηκαν για κάποιους μήνες, το 2012, στον Δήμο, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ υποψήφιοί του.

Όταν εργάστηκαν οι συγγενείς του στον Δήμο μας, δεν ήταν δήμαρχος, αλλά δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος. Δήμαρχος ήταν ο Γιώργος Παπαθανασίου. Η επόμενη δημαρχία τους προσέλαβε ξανά, ενώ και τις δύο προσλήψεις -πριν και μετά το 2012- ενέκριναν αιρετοί που και σήμερα διοικούν και ήταν παλιότερα σε διαφορετικές παρατάξεις. 

Αυτά και πολλά άλλα ξεκαθάρισε ο Κιάφας στην συνέντευξή του αυτή και είναι φανερό ότι όσα ισχυρίστηκε ο δήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, αφορούσαν τον Κιάφα προσωπικά και τον θύμωσαν όσο ποτέ. Στην ίδια συνέντευξη, ανταποδίδει στο ίδιο προσωπικό επίπεδο, με κατάληξη αυτό που συνοψίζεται στη φράση “ποιος μιλάει για πολιτική αλητεία”… Το γυάλινο φράγμα που κρατούσε πολύ γνωστά στοιχεία κρυμμένα πίσω από ένα δάχτυλο, έσπασε. Το θέμα που προβάλλει τώρα, στο τέλος της θητείας Γερολιόλιου, είναι το θέμα του περιβάλλοντος που ο ίδιος δημιούργησε γύρω του στην διοίκηση του Δήμου, ενώ ως θέμα υπάρχει από την πρώτη μέρα της δημαρχίας του.
Κι ο Κιάφας δεν μάσησε κανέναν λόγο του στη διάρκεια της συνέντευξης.

 

 

Αύριο: η άποψη της Ε τ Ο για το αν επιβάλλεται, ο Τύπος γενικά ή ένα Μέσο ειδικά, να καταρρίπτει ή να επιβεβαιώνει στοιχεία που άλλος δημοσίευσε με δική του επιλογή, στον χρόνο και τον τόπο που επέλεξε και μάλιστα στην πιο επίσημη διαδικασία της μικρής μας κοινωνίας.