Αυθαιρεσία, ολοκληρωτισμός, προπαγάνδα

και συνεχόμενη παρανομία και ατιμωρησία

αυτά είναι τα αρχικά στάδια και οι απαραίτητες συνθήκες για να επικρατήσει σε μια κοινωνία ο φασισμός – και να συνεχίσει να την εξουσιάζει

 

Δεν συμβαίνει πρώτη φορά και για την επερχόμενη συνεδρίαση (της Δευτέρας 24.4.2023).

Συμβαίνει πολύ, μα πάρα πολύ συχνά, εδώ και ένα τουλάχιστον χρόνο που η ίδια συνταγή εφαρμόζεται συνέχεια και χωρίς καμία ντροπή, κανένα δισταγμό, καμία επιφύλαξη.

Ο ελάχιστος κανόνας να ενημερώνεται, όσο ενημερώνεται με τον τρόπο αυτό, το Δημοτικό Συμβούλιο για τα θέματα της επόμενης συνεδρίασης, τρεις -3- μέρες πριν την συνεδρίαση, δεν εφαρμόζεται συνεχόμενα και μόνιμα.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση, αλλά και σε άλλες πρόσφατες, υπήρξαν και αποχές και αποχωρήσεις για το ίδιο απλό θέμα, από την όποια εναπομείνασα αντιπολίτευση. Τεράστιες είναι οι ευθύνες όχι μόνο της διοικούσας παράταξης, αλλά των ξεδιάντροπα και αισχρά συνεργαζόμενων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, με πρώτη την παράταξη-φάντασμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το τελευταίο κατόρθωμα στη σειρά είναι αυτό που αφορά την επόμενη συνεδρίαση και είναι ήδη τελεσμένο και αναπόδραστο: η πρόσκληση για την συνεδρίαση της Δευτέρας στάλθηκε Πέμ 20 Απρ 2023 στις 8:02 μ.μ.”, σε ώρα δηλαδή που όλες οι υπηρεσίες του Δήμου ήταν από πολλές ώρες κλειστές. Στις 8 το βράδυ της Πέμπτης!!! Κι επειδή η αριστεία και η αυθαιρεσία της δεν έχει τέλος… την επομένη, Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, στις 2:56 μ.μ., κι ενώ ο Δήμος έκλεινε για το σαββατοκύριακο… στάλθηκε ως διόρθωση, συμπλήρωμα στο υλικό που είχε ήδη σταλεί, ένα ακόμη θέμα και η εισήγηση για το θέμα που …δεν είχε συμπεριληφθεί -εκ παραδρομής!!!!!!- και συμπληρώματα για δύο ακόμα θέματα, μαζί με τις ευχές της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για … καλό σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Κα πρόεδρε και αξιότιμοι συνυπεύθυνοι για όλα αυτά,

ΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν είναι υπόθεση μόνο των δημοτικών συμβούλων και των όποιων υπαρκτών και ανύπαρκτων παρατάξεων. Είναι θέματα που αφορούν όλους τους δημότες ΚΑΙ τους αιρετούς εκπροσώπους μας. Κι αν αυτοί είναι σε μόνιμη παραλυσία ή οτιδήποτε εξίσου ένοχο, εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να υποχωρούμε μονίμως από τα ελάχιστα όρια. Γιατί τα ελάχιστα όρια είναι το σύνορο προς τον φασισμό. ΚΑΙ στο θέμα αυτό δεν τα πάτε καθόλου καλά όλοι σας.

Η Ε τ Ο – ο γράφων δηλαδή- θα καταγγείλει σήμερα κιόλας το γεγονός στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, ζητώντας να αναβληθεί η συνεδρίαση της Δευτέρας και να επανακαθοριστεί με τα ελάχιστα επιβαλλόμενα εκπληρωμένα.-