Ζήτα συγνώμη, Κιάφα

αμέσως

Apostole zoume, Pierrakakh na se doume

 

 

 

 

Από τον πρόεδρο της ΝΔ εμπνεύστηκε ο επικεφαλής της “Προοπτικής για το Δημο-τη” και ψήφισε με την ηλεκτρονική του ταυτότητα και ποστάρισε το γεγονός, υποσχόμενος ακόμη καλύτερη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου (μας), αλλά -άμεσα και καίρια- τον αντέκρουσε -κι αυτός απ’ το Fb- ο άμισθος Εντεταλμένος Σύμβουλος Πληροφορικής Δήμου Δίου – Ολύμπου, Απόστολος Ντινάκης, ειδικός και εξ επαγγέλματος και λόγω καθημερινής τριβής και ενασχόλησης…, διαβεβαιώνοντας και τον Κιάφα και άπαντες τους ενδιαφερόμενους ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και στόχος της είναι “η παροχή μιας ευρείας γκάμας ψηφιακών υπηρεσιών στους δημότες και στους επισκέπτες του Δήμου μας με ιδιαίτερη πρόνοια στα άτομα με ειδικές ανάγκες”.

Όλα αυτά είναι βέβαια σε απόλυτη γνώση της Ε τ Ο και σήμερα δημοσιεύει τα αδιαμφισβήτητα τεκμήρια των άοκνων, συνεχόμενων και πολλά υποσχόμενων προσπαθειών της συνδιοίκησης Γερολιόλιου-Φαρμάκη και λοιπών ψηφιακών δυνάμεων. Με την δημοσίευσή τους, εξαφανίζεται πλέον κάθε δικαιολογία και ο Πέτρος Κιάφας πρέπει άμεσα να ζητήσει συγνώμη και να δηλώσει δημόσια ότι ουδέν απέμεινε να κατακτηθεί από την όποια επόμενη διοίκηση και σκοπός του post του ήταν να παραπλανήσει και να λαϊκίσει σε βάρος αιρετών που ματώνουν και καρδιοχτυπούν και … τρέμουν τα Τρίκαλα απ’ την πρόοδο που σημειώνουν οι αιρετοί του Δήμου (μας), χάριν του λαού και του δήμου κτλ κτλ κτλ κτλ.

Στo video που ακολουθεί, η handycam της Ε τ Ο καταγράφει τις προσπάθειες του αγαπητού Απόστολου της ψηφιοποίησης που δεν φείδεται αγώνων και προσπαθειών και νυχθημερόν παλεύει για να είμαστε πρωτοπόροι της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Προσπάθειες που δεν σταματούν ούτε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε για κανένα υπό συζήτηση θέμα, ούτε καν για την τυπική ψηφοφορία. Ο άμισθος ειδικός της διοίκησης, με μόνη βοήθεια έναν κρύο καφέ και μια άβολη καρέκλα, καταγράφεται από την κάμερα (handycam) να “βομβαρδίζει” την κυβέρνηση -την προηγούμενη, φαντάσου τι θα γίνει με την σημερινή αφού τους έχει “πάρει τον αέρα”) με αιτήματα και προτάσεις για μια -όπως είπε- ευρεία γκάμα, τόσο ευρεία που χρόνος δεν περισσεύει να παραθέσει ούτε τρεις-τέσσερις. Απτή και πραγματική είναι και η απόδειξη της σωματικής καταπόνησης στην οποία υποβάλλει τον εαυτό του ο ψηφιακά αεικίνητος άμισθος σύμβουλος και ειδικός: ο εγκέφαλός του αντιμετωπίζει μικρή οξυγόνωση, αλλά δεν σταματά την πάλη και -ευτυχώς- το σώμα του αντιδρά αντανακλαστικά και εξισορροπεί την απαραίτητη ροή (αυτό επιτυγχάνεται μόνο με χασμουρητό). Και για να μην αδικήσει κανέναν η Ε τ Ο -όπως ο Κιάφας- ο αγαπητός Απόστολος δεν είναι ο μόνος που είναι μόνιμα συνδεδεμένος και παλεύει για την ψηφιακή μας πρόοδο. Κι άλλα επιφανή στελέχη της δημαρχίας πολεμούν αδιάκοπα για την πραγμάτωση των ίδιων κι ακόμη μεγαλύτερων στόχων. Αλλά την προβολή τους θα αφήσουμε για μελλοντικό ρεπορτάζ για να μην κατηγορηθεί η Ε τ Ο και για προπαγάνδα υπέρ της σωτήριας συνδιοίκησης.

ΥΓ: αγαπητέ Απόστολε, γνωρίζουμε ότι το 24ωρο σου καθορίζεται από το δυναστικό δημόσιο επάγγελμα-λειτούργημα του ειδικού εκπαιδευτικού. Κι ότι συνομιλείς με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους και απογεύματα και βράδια και Κυριακές και αργίες και συνέχεια, με αποτέλεσμα να βρίσκουν δικαιολογίες και να καθυστερεί η κατάκτηση μιας ακόμη πανελλαδικής πρωτιάς μας (μετά την ανακύκλωση). Απόστολε, εμπιστεύσου το λαό σου και -αν χρειαστεί- απευθύνσου σ’ αυτόν (απ’ το Fb, ξέρεις) και ζήτα να μαζέψουμε υπογραφές και να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να επικοινωνεί μαζί σου όποτε εσένα βολεύει και μπορείς. Απογεύματα, βράδια, γιορτές, αργίες, κτλ. Viva la revolution digital, Apostolos. Venceremos.

ΥΓ2: η αμετανόητη Δεξιά που σε κρατά δέσμιο στη διοίκησή της, ποντάροντας στην προσήλωσή σου στα λαοφιλή και σωτήρια που μόνο εσύ μπορείς να προωθήσεις/κατακτήσεις, προβάλλει πολλά άλλα μελλούμενα και μάλιστα υπερβάλλει σε όλα τα επίπεδα για την προβολή  της και δεν λέει κουβέντα για τον τομέα στον οποίο διαπρέπεις. Η Ε τ Ο διαισθάνεται τον παραγνωρισμένο τιτάνιο αγώνα σου και θα ανταποκριθεί άμεσα και ενδελεχώς στην πρόσκλησή σου να παρουσιάσεις -δι ημών- τα ψηφιακά σου επιτεύγματα, έστω και ως μελλούμενα.-