Ο Μπάμπης Τσέρτος απόψε στο Λιτόχωρο

με Πολυδώρου και Μποσνάκη

και τους “ΕΡΩΣ” σε αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα, στις 9μμ, στο θεατράκι

 

 

Από τους σημαντικότερους αναβιωτές του Ρεμπέτικου, όχι μόνο ως μελετητής, αλλά και μουσικός και τραγουδιστής και -μετέπειτα- εραστής και ερευνητής του “αστικού ελαφρού”, αλλά και ερμηνευτής καταξιωμένος με συνεργασίες πάμπολλες από το χώρο του λαϊκού και του έντεχνου, ιδιαίτερα αγαπητός σε διαφορετικά κοινά και ηλικίες, ο Μπάμπης Τσέρτος τραγουδά απόψε για την Πιερία και τους φιλοξενούμενούς της, σε μια μοναδική συναυλία στο Λιτόχωρο.

Μαζί του, στη συναυλία που θα αρχίσει στις 9μμ, στο θεατράκι του πάρκου Λιτοχώρου, οι -δικοί μας- Σίσσυ Πολυδώρου και Κύρος Μποσνάκης και ο σολίστ Νίκος Μήλιος (μπουζούκι), ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (ακορντεόν) και Μάριος Σάλτας (κιθάρα). Στο πρώτο μέρος της συναυλίας, οι “ΕΡΩΣ” παίζουν Ζαμπέτα, με τους: Βασιλική Αϊβατζίδου (φωνή), τον σολίστ Κώστα Γεωργά (μπουζούκι), Φώτη Μήλιο (κιθάρα και φωνή), Γιώργο Χατζηιωάννου (πλήκτρα και φωνή).

Η Ε τ Ο προσφέρει στους αναγνώστες της δέκα δωρεάν εισιτήρια για την αποψινή συναυλία που θα κερδίσουν οι δέκα πρώτοι αφού στείλουν sms στο 6946286276 με το όνομά τους και την ένδειξη ΤΣΕΡΤΟΣ ΕΤΟ.