Μην τα χάσετε:

και την συνεδρίαση

και το 22ο θέμα – δείτε τα και σε live streaming

Την Παρασκευή (σχεδόν το βράδυ, στις 7), στην προτελευταία μη προεκλογική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου, πολλά ενδιαφέροντα θα απασχολήσουν τους αιρετούς μας, όσο τους απασχολήσουν…

Μεταξύ αυτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το 22ο στη σειρά της ημερήσιας διάταξης θέμα, με τίτλο “Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 44/2023 απόφασης του ΔΣ της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ./ Εισήγηση: Κωνσταντίνος Σαμαράς, πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ.”. Το Δημοτικό Συμβούλιό μας θα κληθεί να επικυρώσει αυτά που αποφάσισε ήδη το -πλήρως προσκείμενο στην δημαρχία- ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δίου-Ολύμπου. Δυστυχώς, στο υλικό ενημέρωσης που παρέχει η διοίκηση προς την όποια εναπομείνασα αντιπολίτευση και την πλήρως πειθήνεια συμπολίτευση, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται η απόφαση της ΔΕΥΑΔΟΛ που πάει προς επικύρωση. Και είναι μια απόφαση που πάρθηκε από το ΔΣ της στις 4 Ιουλίου και δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 10 του ίδιου μήνα… αν και αφορά τέλη και πρόστιμα, δηλαδή… λεφτά (των δημοτών, επιχειρηματιών, παρανόμων, όλων μας).

Πιστή στην αποστολή της για έγκυρη, έγκαιρη και χρήσιμη σε όλους ενημέρωση, η Ε τ Ο δημοσιεύει σήμερα την απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΔΟΛ-πρόταση για τροποποίηση ήδη υπαρκτής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (μας). Την δημοσίευσή της αφιερώνει σε όλους τους αιρετούς (μας) που -αν και υπηρετούν το σχετικό καθήκον- δεν κατάφεραν τα ελάχιστα σε διάστημα σχεδόν τεσσάρων -4- ετών. Και ιδιαίτερα, στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης που υπηρετούν σιωπηλά και παράτυπα την διοίκηση.

Η δε συγκεκριμένη συνεδρίαση παρουσιάζει πραγματικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πολλά θέματα και όσοι δεν μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στο παλιό δημαρχείο της Κονταριώτισσας, μην χάσετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζ ω ν τ α ν ά, στην αναμετάδοσή της στο Διαδίκτυο.

 

 

 

δευαδολ 44-2023 6ΤΧ746ΜΠΤΜ-6ΡΡ