Κι ακόμα, πλήρη συνδυασμό…

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ! ! !

μετρώντας πάντα από την 21η Ιανουαρίου 2022, όταν ο Βαγγέλης Γερολιόλιος, επικεφαλής της “ΣΥΝθεσης” και εν ενεργεία δήμαρχος άρχισε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία…

 

 

 

 

 

… και την προσπάθειά του να καταρτίσει την “ΣΥΝθεση ΙΙ” για να υλοποιήσει την δεύτερη δημαρχιακή του θητεία, στο “τιμόνι του Δήμου Δίου-Ολύμπου.
 
Και μπορεί να είναι μόνιμα (κι απ’ την αρχή της τετραετίας) ο σίγουρα επόμενος δήμαρχός μας, αλλά η πραγματικότητα και οι αριθμοί άλλα λένε κι άλλα συμπεράσματα επιβάλλουν. Κι είναι ηλίου και αλήθειας φαεινότερο ότι, ακόμη και σ’ αυτό -το να καταρτίσει συνδυασμό-, μεγάλα προβλήματα υπάρχουν.

Στην τελευταία του συνέντευξη στην Ε τ Ο, μία από τις τρεις που έδωσε στα τέσσερα σχεδόν χρόνια δημαρχίας του, δικαιολόγησε το μακρύ προεκλογικό διάστημα, ως τον απαραίτητο χρόνο για να παρουσιάσουν οι υποψήφιοι και τα στελέχη της παράταξής του, θέσεις, απόψεις, προτάσεις, προβληματισμούς και ό,τι άλλο σχετικό.
Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Γελαδάρης, σημαντικό στέλεχος και υποψήφιος της δημαρχιακής παράταξης, μας έδωσε ένα ικανό δείγμα των προσωπικών του προβληματισμών που -πιθανότατα- απηχούν θέσεις και προτάσεις της “ΣΥΝθεσης ΙΙ” σαν κι αυτές που περιέγραψε ο Βαγγέλης Γερολιόλιος ότι απαιτούν μακρύ χρόνο για να παρουσιαστούν άνετα και αρκούντως (έστω και με καθυστέρηση 500 τόσων ημερών και μόλις 66 μέρες πριν ανοίξουν οι αυτοδιοικητικές κάλπες.

 

 

Είχε προηγηθεί βέβαια, εξίσου περιγραφικός προβληματισμός και περιγραφή προτάσεων στο αμέσως προηγούμενο post του. Ως να ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος -και η κατάρτιση του πλήρους συνδυασμού του δημάρχου μας- μην χάσετε πανηγυράκια και εκδηλώσεις, πληρωμένα -αδρά- δημοσιεύματα και δήθεν σημαντικές καταγραφές -… του ιδίου του ενδιαφερομένου- που επιχειρούν να σας κρατήσουν δέσμιους της πλαστής εντύπωσης ότι όλα είναι τέλεια, ότι η ασφαλτόστρωση λύνει κάθε και όλα τα προβλήματα και πολύ λίγα τέτοια απέμειναν, ότι αντίπαλο δεν έχει ο δήμαρχος και -κυρίως- ότι ΚΑΜΙΑ ανησυχία ΔΕΝ πρέπει να έχετε. Ούτε καν την δική του για το πότε θα συμπληρωθεί ο πλήρης συνδυασμός που παλεύει 560 μέρες να καταρτίσει…

Καλόν Αύγουστο κι ακόμη καλύτερο Σεπτέμβριο.-

 

 

Δεν τις μετράς μόνο εσύ,