Τελευταία και διπλή

συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας

και απολογισμός μιας χρονιάς σε μια ώρα – και άλλα πολλά – ΚΑΙ ζωντανή αναμετάδοση

 

 

 

 

Διπλή και χορταστική θα είναι η τελευταία για την τετραετία της διοίκησης που ολοκληρώνεται η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας.

Θα ξεκινήσει με την ειδική για τον απολογισμό του 2022 που προγραμματίζεται να διαρκέσει μία μόνο ώρα, αφού … αντιπολίτευση και αντιπολιτευτικός λόγος δεν υπάρχει πλέον, πέρα του Κιάφα/Νούλα, της επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, άντε και του Χονδρόπουλου. “Παίζει” να εντοπίσει κι ο Στέργιος Φαρμάκης κάνα τρωτό, έτσι…για το “ξεκάρφωμα” και το προεκλογικό άλλοθι.

Στην τακτική συνεδρίαση, ίδια θα ‘ναι η γεύση με πολλές προηγούμενες, ήτοι σημαντικά θέματα που αφορούν και ζωτικές αποφάσεις και …ζωτικά ποσά θα “περάσουν” σαν να ‘ναι τα ακριβώς αντίθετα: τυπικά και βαρετά. Έργα που παίρνουν παρατάσεις, από διάβρωση Πλαταμώνα ως καταφύγιο αδεσπότων, περισσότερα λεφτά όπου μπορούν να δοθούν, η άποψη (μας) για το “φέσι” το πανηγυρικό που φοράμε υπέρ ΦΟΔΣΑ. Ο οποίος έκρινε την ανακύκλωσή μας και έκρινε ότι ΔΕΝ δικαιούμαστε ΟΥΤΕ ευρώ ανταποδοτικό. Ενώ η απερχόμενη διοίκηση Γερολιόλιου-Φαρμάκη-λοιπαί σοσιαλιστικαί δυνάμεις κραυγάζουν -από τον πρώτο χρόνο δημαρχίας- για το αντίθετο: ότι είμαστε κορυφαίοι στην χώρα, μπορεί και στα Βαλκάνια.

Είναι ΠΟΛΥ πιθανό να επανέλθει η ζωντανή αναμετάδοση της συνεδρίασης στο Ίντερνετ, αλλά με την κακοκαιρία… δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει και τι σου κατεβάζει. Ρίξτε μια ματιά εκεί κατά τις 6.30μμ κι αφού για έξω δεν είναι… παρακολουθείστε την. Είναι κι η τελευταία της διοίκησης που απέρχεται και είναι και διπλή. Bonus track, δηλαδή… για να ξέρουμε που πάμε την ερχόμενη πενταετία. Και με ποιους ως φαβορί.-

 

“ΚΑΒΑ”: από την προηγούμενη συνεδρίαση έμεινε να ενημερώσει ο δήμαρχος -ζήτησε χρόνο “για να το δούνε”- για το θέμα του … φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που έγινε σε χωρο που σε άλλον παραχωρήθηκε και άλλος εισέπραξε (εισιτήρια και ό,τι άλλο). Εκτός κι αν μείνει η “κάβα” για να την θυμόμαστε (την παραχώρηση) και να ξεχάσουμε κάτι που έγινε.

 

 

Πρόσκληση 20η 06-09-2023 signed

 

 

 

Πρόσκληση 21η (06-09-2023) signed