Πιο ενημέρωση… πεθαίνεις

και πιο διαβούλευση... τρελλαίνεσαι

κι όποιος καταφέρει να ενημερωθεί ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ από την Τεχνική Υπηρεσία… κερδίζει τούρτα (απ’ το “Λεμόνα”)

 

 

 

 

Στο Λιτόχωρο και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρουσιαστεί η μελέτη για την πολεοδόμηση και την πράξη εφαρμογής στην επέκταση του Πλαταμώνα”, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, στις 12 το μεσημέρι.

 

Υλοποιώντας τις εξαγγελίες της προηγούμενης τετραετίας και τις παρόμοιες πρόσφατες προεκλογικές, περί πλήρους και κορυφαίας ψηφιοποίησης του Δήμου και λοιπών θαυμάτων “ακόμη ψηλότερα”, η διοίκηση του Δήμου μας … ΔΕΝ θα αναρτήσει την μελέτη στο site του Δήμου, ούτε στον τοπικό Τύπο, ούτε καν σε κάποιο δημόσιο σημείο, μηδέ εξαιρουμένου του κοινοτικού γραφείου του Πλαταμώνα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ενώ έχουν την δυνατότητα υποβολής ενστάσεων ως τις 26.1.2024. Όσοι δεν καταφέρουν να ενημερωθούν για την μελέτη πριν το μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου 2024, θα ενημερωθούν δια ζώσης εκείνη την μέρα, οπότε ανάλογες θα είναι και οι απορίες τους… για μια υπόθεση που ταλανίζει κατοίκους και παρεπιδημούντες του Πλαταμώνα, για δεκαετίες.

 

 

Δελτίο Τύπου // με την ευγενική παράκληση να δημοσιευτεί

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου η παρουσίαση της μελέτης για την πολεοδόμηση και πράξη εφαρμογής στην επέκταση του Πλαταμώνα

Ενημερωτική εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό, που αφορά στην παρουσίαση της μελέτης για την κτηματογράφηση, πολεοδόμηση και πράξη εφαρμογής περιοχών στις επεκτάσεις του οικισμού του Πλαταμώνα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λιτόχωρο (οδός Αγίου Νικολάου 17, 1ος όροφος). Πέρας προσέλευσης: 11:50.

Παράλληλα γνωστοποιείται ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά με τη συγκεκριμένη μελέτη από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου (Γραμματεία Τεχνικής Υπηρεσίας, τηλ. 2352350157) και να υποβάλει τυχόν ενστάσεις έως και τις 26-01-2024.