18 (θέματα) στις 18(.00) απόψε

συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιό μας

δείτε το από τον καναπέ ή στην αίθουσα συνεδριάσεων του (κλιματίζεται)

Η προσφάτως αναγεννηθείσα Δημοτική Αστυνομία μας θα λειτουργεί πλέον και τις εφτά μέρες της βδομάδας και γιορτές και σχόλες και παράνομος δεν θα γλυτώσει…
Έργα συνεχίζονται παντού κι από ταπεινότητα δεν τα προβάλλει όλα η δημαρχία που βαδίζει σε δρόμο ασφαλτοστρωμένο/πρώην αγροτικό που μετατρέπει σε λεωφόρο ανάπτυξης και προόδου και με το ανάλογο τίμημα σε περιβαλλοντικό αποτύπωμα και οικονομικό κόστος (και τα δύο υψηλά).
Η Φιλαρμονική μας και το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου ενισχύονται με χρήμα,  22 στρέμματα δημοπρατούνται για να δοθούν για καλλιέργεια 4χρονη, στους Ν. Πόρους.
Αν και πολλά πτηνοτροφεία ΔΕΝ μας απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν ως εγκατάσταση υπό αδειοδότηση, απόψε ένα πτηνοτροφείο στην Ν. Έφεσο θα απασχολήσει το σώμα διοίκησής μας, αλλά θα εγκριθεί κι αυτό, όπως σιωπηλώς εγκρίθηκαν τα προηγούμενα στην ίδια περιοχή.
Η “Γουμαριά” εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο του ενεργειακού “πολέμου” στην Πιερία και εταιρεία θέλει να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά δυναμικότητας 30MW σε έκταση 593,4 στρεμμάτων στην παραπάνω περιοχή.

Κάτι επιτροπές, κάτι διεκπεραιώσεις, ένας (μία) εκπρόσωπος του Δήμου μας στον ΠΟΤΑΠ για να μην νοιώθει μόνος ο πρόεδρός του και αντιδήμαρχός μας Γιώργος Καραλής και να μια κανονική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας.
Που γίνεται και Τετάρτη απόγευμα και θα ‘ναι σχεδόν άπαντες παρόντες και μπορεί να έχει και ενδιαφέρουσες προ ημερησίας ερωτήσεις και αιτήματα για ενημέρωση από την διοίκηση.
Αν όλα πάνε καλά, θα υπάρχει και ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης στο Ίντερνετ. Αν δεν πάνε… μπορείτε να αφήσετε επιτέλους τους καναπέδες και να προσέλθετε. Καλοκαίριασε πλέον…
Τα λέμε εκεί.
Στις 6μμ, απόψε.

Και  προλαβαίνετε και τον αγώνα μετά και θα ‘χετε κάνει και “ζέσταμα”….

 

 

 

Πρόσκληση 8o (10-04-2024).sign