Εξαιρετικά επείγον

εξαιρετικά γελοίο

και εξαιρετικά άδικο – απόδειξη εξαιρετικής ανικανότητας και εξαιρετικής απεμπόλησης των συμφερόντων των δημοτών και των κατοίκων αυτού του τόπου – κι η αντιπολίτευση… καλά είναι

 

 

 

 


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ  ΕΠΕΙΓΟΝ

Πέμπτη   25-04-2024

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

 

Σας ενημερώνουμε ότι, εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στον Πλαταμώνα μετά το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ και την παραίτηση του ταχυδρόμου,  οι λογαριασμοί του 1Ου διμήνου 2024 που περιλαμβάνει και την εκκαθάριση του 2ου εξαμήνου 2023, δεν έχουν διανεμηθεί έως σήμερα .

Για όσους καταναλωτές είχε η επιχείρηση email ή κινητό τηλέφωνο έχουν σταλεί ηλεκτρονικά, οι υπόλοιποι  λογαριασμοί βρίσκονται στην Έδρα της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ.(Έναντι διοδίων Λεπτοκαρυάς).

Παρακαλούνται οι καταναλωτές  να προσέρχονται στην επιχείρηση για την παραλαβή των λογαριασμών τους.

 

Από τη ΔΕΥΑΔΟΛ

 

 

Υστερόγραφα:

1. Αν έδωσα κινητό ή e-mail,… πρέπει να πληρώσω. Αν δεν έδωσα … δεν πληρώνω. ΚΑΙ βολικός ΚΑΙ…

2. Τι και ποιος με υποχρεώνει να πάω να παραλάβω τον λογαριασμό μου;

3. Κάνουν αγώνα να πάρουν κονδύλια να στρώσυν με άσφαλτο αγροτικούς δρόμους για να πηγαίνουμε κυριλέ στα χωράφια μας. Έχουμε ασφάλτινους αγροτικούς δρόμους, αλλά ΔΕΝ έχουμε τράπεζες, ταχυδρομεία, ταχυδρόμους και πολλά άλλα. Έχουμε όμως δημαρχίες (συμμαχικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) που είναι πλήρως υποταγμένες στις προθέσεις και τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Σε λίγο θα έχουμε ΚΑΙ βιομηχανική περιοχή, αλλά ταχυδρόμους και ταχυδρομεία ΔΕΝ έχουμε και δεν θα έχουμε. Πάω στοίχημα ότι σε λίγο -με πρόφαση “στημένα” προβλήματα, θα αναθέσουν σε ιδιώτη ταχυδρόμο/courier να μοιράζουν τους λογαριασμούς. Με κόστος που θα επιβαρύνει τους δημότες/κατοίκους -φυσικά-.

4. Είναι νόμιμος αυτός ο διαχωρισμός, αυτή η διάκριση;

5. Πόσο ανίκανη είναι μια διοίκηση που δεν έχει εξασφαλίσει ταχυδρομείο κια ταχυδρόμο και καταλήγει να παρακαλεί τον κάτοικο Πλαταμώνα να πάει ως την Λεπτοκαρυά για να παραλάβει τον λογαριασμό του και ούτε καν σκέφτηκε να πάνε οι λογαριασμοί στην Κοινότητα Πλαταμώνα κι -έστω- από κει να τους παραλάβουν οι πελάτες δημοτικής επιχείρησης;;; Έχουν επαφή με την πραγματικότητα, όλοι αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι -όλων των χρωμάτων και των παρατάξεων- που επιμένουν να μας διοικούν, αν και “κολλημένοι” στο “μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει” και εμπειρία καμία δεν έχουν από την καθημερινή μας αγωνία να μειώσουμε στο εντελώς ελάχιστο την κατανάλωση βενζίνης;;; Όλοι αυτοί στην ΔΕΥΑΔΟΛ που κινούνται καθημερινά με υπηρεσιακά οχήματα ή εξασφαλισμένα καύσιμα σε προσωπικές μετακινήσεις… ξέρουν την τιμή της βενζίνης (ανά λίτρο);;;