Αλαζονεία και συνεχόμενα ψέματα

ΕΝΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

και λαϊκή συνέλευση με την υφυπουργό, τους βουλευτές και την αντιπεριφερειάρχη, το Σάββατο

 

 

 

 

 

Προσπάθησαν να μειώσουν τον ήχο της «σφαλιάρας» από την αδειοδότηση του πτηνοτροφείου που έχει ξεσηκώσει την Κονταριώτισσα εδώ και δυόμιση χρόνια, αλλά η έπαρση, η αλαζονεία και η αίσθηση της κυριαρχίας κατέστρεψε την ίδια τους την προσπάθεια… Λύση δεν φαίνεται να υπάρχει κι αν υπάρχει να την έχουν εντοπίσει, ενώ την ίδια ώρα, η κατασκευή του πτηνοτροφείου στ’ Αρμάνια προχωρά με εντατικούς ρυθμούς.

Η προσπάθεια να «πέσει στα μαλακά» η πλήρης και απτή διάψευση όλων των δεσμεύσεων τους ότι το πτηνοτροφείο δεν θα γίνει, ξεκίνησε ευθύς αμέσως με την έναρξη της λαϊκής συνέλευσης στο παλιό δημαρχείο της Κονταριώτισας και τον στενότερο συνεργάτη του Βαγγέλη Γερολιόλιου-πολιτικού ηγέτη της διοικούσας παράταξης να διαβεβαιώνει ότι … όλοι είμαστε κατά του πτηνοτροφείου και δεν υπάρχει ουδείς λόγος να γίνεται κριτική στον δήμαρχο!!!

Είχαν ήδη προηγηθεί διαβεβαιώσεις ότι -και παλιότερα και τώρα- η δημαρχία μελέτησε και μελετά το θέμα, προκειμένου να εξασφαλίσει την μην δημιουργία του πτηνοτροφείου που δεν θέλει η Κονταριώτισσα, ΑΛΛΑ την ίδια στιγμή, ο πολιτικός ηγέτης της δημαρχίας διαβεβαίωνε ότι ακόμα ΔΕΝ γνωρίζουν τον νόμο που έφερε την συγκεκριμένη «επένδυση», ΔΥΟΜΙΣΗ χρόνια μετά τον ξεσηκωμό των κατοίκων. Κι όλα αυτά, ενώ δίπλα στον πολιτικό ηγέτη της δημαρχίας καθόταν πρώην δημοτική σύμβουλος που έχει ακόμη το ρεκόρ αναφοράς του περιβαλλοντοκτόνου 4685 του 2020 σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μας.

Πολλά ακόμη ανερμάτιστα, ανεδαφικά και αυτοκαταργούμενα εκτέθηκαν στην λαϊκή συνέλευση που συγκάλεσε ο Θωμάς Κουλιανόπουλος, όπως το ότι οι νόμοι δεν ισχύουν αναδρομικά, άποψη νέου στελέχους της «ΣΥΝθεσης ΙΙ», εντελώς αντίθετης με άποψη του πολιτικού ηγέτη της δημαρχίας. Παρ’ όλα αυτά, ο δήμαρχος ζήτησε απ’ όλους τους άλλους να αποφεύγουν τον εντυπωσιασμό και τις ανεύθυνες τοποθετήσεις, αλλά όχι από το νέο στέλεχος ή τον πολιτικό ηγέτης της παράταξης.

Εν τέλει …τι θα πράξει η δημαρχία -και ο Κουλιανόπουλος- και όλoι εμείς ως Δήμος και δήμος για να αποτραπεί η «επένδυση» και ενώ το έργο προχωρά μέρα με τη μέρα, κάθε μέρα;;;

Ο κοινοτάρχης έστειλε ήδη σχετική επιστολή στους βουλευτές (το τι περιέχει δεν το γνωρίζουμε) και ο Βαγγέλης Γερολιόλιος πρότεινε -και εγκρίθηκαν- τρία βήματα που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν την … επαναστατική γυμναστική:

 

 

 

 

 

Σημαντικό: ο κοινοτάρχης διαβεβαίωσε ότι η αντιπεριφερειάρχης εξακολουθεί να είναι δίπλα μας και απλώς δεν μπορούσε να συμμετάσχει στην συνέλευση, λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Σημαντικότερο: ενώ τα έργα συνεχίζονται κάθε μέρα, καταβάλλονται προσπάθειες να επαναληφθεί η λαϊκή συνέλευση το Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024, με την συμμετοχή των τεσσάρων -4- βουλευτών ΚΑΙ της Σοφίας Μαυρίδου (της μόνης που σταθερά είναι δίπλα μας).

Σημαντικότατο: πράγματι δεν υπήρχε αρκετός χρόνος να προετοιμαστούν τώρα -μετά την αδειοδότηση- οι αντιδράσεις και να αποτραπεί η αδειοδότηση και η κατασκευή ενός ακόμη πτηνοτροφείου στην περιοχή της Κονταριώτισσας-«παραλία» της Βροντούς: η «επένδυση» αδειοδοτήθηκε μόλις ένα χρόνο πριν….

Περισσότερα στο πλήρες, αυριανό ρεπορτάζ με περισσότερα βίντεο από τα όσα εκτέθηκαν στην λαϊκή συνέλευση.

Τα έργα συνεχίζονται.-