Η αντιπολίτευση δεν ήρθε,

ο δήμαρχος δεν ήρθε

κι εγώ δεν αισθάνομαι καλά τώρα τελευταία …

 

 

 

Η ειδική συνεδρίαση της λογοδοσίας άρχισε τελικά στις 6.30μμ και ολοκληρώθηκε σε λίγα λεπτά, αφού είχαν κατατεθεί προς απάντηση δύο ερωτήματα προς την διοίκηση Γερολιόλιου, ένα της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και ένα του προέδρου τοπικού συμβουλίου της Καρίτσας. Το πρώτο δεν αφορούσε την υπόθεση του πτηνοτροφείου της Κονταριώτισσας, αλλά τις παιδικές χαρές του Δήμου μας και το ερώτημα του προέδρου έναν αγροτικό δρόμο που χρήζει άμεσης ασφαλτόστρωσης….

Η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας έγινε χωρίς να απασχολεί η επίτευξη απαρτίας, ενώ η τακτική συνεδρίαση που ξεκίνησε ήδη γίνεται με την πλήρη απουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης (“Προοπτική”-Κιάφας) και με οριακή συμμετοχή 14 συμβούλων, 13 της διοίκησης και της Τασούλας Τηλεγράφου. Τον δήμαρχο αναπληρώνει ο αναπληρωτής του, ενώ απουσιάζει και ο Γ. Καραλής που βρίσκεται κι αυτός στην Αθήνα, για την συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Ορεινών Περιοχών.

Ήδη, στις 7.09μμ, συζητήθηκαν ένα κατ’ επείγον θέμα εκτός ημερησίας διάταξης και τα δύο πρώτα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η αναμετάδοση της συνεδρίασης στο Ίντερνετ γίνεται χωρίς εικόνα και πάλι.