Μέθοδος Στύλου: η μόνη αποτελεσματική

για αντιπολίτευση ΚΑΙ συμπολίτευση

όταν οι αιτήσεις αγνοούνται… πας ψηλότερα

 

 

 

 

 

Τα πάμπολλα παράπονα των τοπικών προέδρων των κοινοτήτων του Δήμου μας, από την συμπεριφορά της διοίκησης και των υπηρεσιών του Δήμου μας, οδήγησαν πρόσφατα τον δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο να συγκαλέσει σύσκεψη με τους προέδρους της παράταξής του, προκειμένου να τους κατευνάσει. Από την σύσκεψη αυτή έλειπε ο πρόεδρος της Σκοτίνας, Γιώργος Στύλος, εκλεγμένος με την παράταξη Κιάφα, αν και είναι πρωταθλητής των ανικανοποίητων αιτημάτων και των αναπάντητων κλήσεων και επιστολών.

Η Σκοτίνα δεν διαφέρει από τις άλλες, μικρές ή μεγάλες κοινότητες του Δήμου μας και έχει ουκ ολίγα προβλήματα, ενώ αυξημένες και υψηλές είναι και οι απαιτήσεις των κατοίκων, ειδικά μετά τον πληθωρισμό προεκλογικών υποσχέσεων του για δεύτερη θητεία δημάρχου μας. Προβλήματα που απασχολούν και προβληματίζουν καθημερινά το τοπικό συμβούλιο κα τον πρόεδρο του, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, όπως αποδεικνύεται. Προβλήματα που απαιτούν ενέργειες του Δήμου και των τμημάτων του για να λυθούν, αλλά ο Δήμος … τίποτα δεν έπραξε.

Στα τέλη Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Στύλος ζήτησε από την ΔΕΥΑΔΟΛ να καθαρίσει την δεξαμενή νερού ύδρευσης της Σκοτίνας και να επισκευαστούν ζημιές που έγιναν από έργα στους δρόμους της κοινότητας. Περίμενε ανταπόκριση και απάντηση, αλλά μάταια. Μια μέρα πριν την επιστολή Στύλου, η ΔΕΥΑΔΟΛ είχε ανακοινώσει ότι το νερό της Σκοτίνας ήταν ακατάλληλο για κατανάλωση, λόγω βροχόπτωσης.

Στα τέλη Ιουνίου επανήλθε με νέα επιστολή του προς την ΔΕΥΑΔΟΛ και υπενθύμισε αυτά που είχε ζητήσει τέσσερεις μήνες νωρίτερα. Ταυτόχρονα ζήτησε να βεβαιώσει η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης ότι το νερό είναι καθαρό και ασφαλές για κατανάλωση από ανθρώπους. Η σιωπή απλώς βάθυνε…
Ένα μήνα αργότερα, στα τέλη Ιουλίου, ο πρόεδρος της Σκοτίνας έκανε κάτι που δεν συνηθίζεται, αλλά μπορεί και να γίνει μόδα στο άμεσο μέλλον: έστειλε τις δύο επιστολές τους προς την ΔΕΥΑΔΟΛ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης και την Εισαγγελία της Κατερίνης, μαζί με το αίτημά του να πράξουν τα δέοντα, αν το κρίνουν αναγκαίο. Κοινοποίησε αυτή του την επικοινωνία στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και στην ΔΕΥΑΔΟΛ, όπως είχε κοινοποιήσει τις επιστολές του προς την ΔΕΥΑΔΟΛ και στον Δήμο.
Το τι θα κάνουν Αποκεντρωμένη και Εισαγγελία είναι άγνωστο. Το σίγουρο όμως είναι ότι, τις τελευταίες μέρες, οι δρόμοι της Σκοτίνας γέμισαν με συνεργεία της ΔΕΥΑΔΟΛ, ενώ πύκνωσαν και οι επισκέψεις στελεχών της διοίκησης και αντιδημάρχων. Βέβαιο θεωρείται ότι κάποια στιγμή σύντομα θα εμφανιστεί ΚΑΙ ο δήμαρχος. Για το “δεν χρειάζεται γκρίνια και παράπονα, αλλά …ΣΥΝθεση απόψεων”… Και Μέθοδος Στύλου για να ‘ναι σίγουρος ο υφιστάμενος ότι κάποια στιγμή θα ασχοληθεί ο προϊστάμενος.-

 

3180-1 (2)

 

 

 

 

10967 (2)