Συγχαρητήρια προς τον νέο διοικητή

της 24ης ΤΘΤ

ταξίαρχο Νικόλαο Χρισταντώνη

 

 

 

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Της ΧΧΙ
V ΤΘΤ»

Στο νέο Διοικητή  της ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Tαξίαρχο Νικόλαο Χρισταντώνη, εύχομαι από καρδιάς καλή και παραγωγική θητεία. Η XXIV ΤΘΤ και ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, με κοινή έδρα το Λιτόχωρο, συμπορεύονται  εδώ και πολλά χρόνια. Ο Δήμος μας θα σταθεί αρωγός στο έργο του νέου Διοικητή και προσβλέπει σε αγαστή συνεργασία. Τέλος του εύχομαι να φέρει εις πέρας το έργο που αναλαμβάνει και να ανταποκριθεί με συνέπεια στα νέα του καθήκοντα.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

 

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου:
Συγχαρητήριο μήνυμα στον νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου.

 

      “Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Χρισταντώνη για την τοποθέτησή του ως νέου Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου (ΧΧΙV ΤΘΤ).

      Εύχομαι ολόψυχα υγεία,  δύναμη και επιτυχία στο έργο του και στα καθήκοντα που επιτελεί”.

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Εκφράζω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου στο νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Χρισταντώνη. Εύχομαι υγεία,  δύναμη και παραγωγική  θητεία στη νέα θέση ευθύνης που καλείται να υπηρετήσει.

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

Βουλεύτρια Πιερίας
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου
συγχαίρει τον νέο Διοικητή της Ταξιαρχίας Λιτοχώρου

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νέο Διοικητή της 24ης  Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου (ΧΧΙV ΤΘΤ) , Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Χρισταντώνη με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ευχόμεθα ολόψυχα, ως περιφερειακή αρχή, δύναμη, υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό έργο που αναλαμβάνει ιδιαίτερα σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας.

Η θητεία του στην Ταξιαρχία Λιτοχώρου, να είναι αποτελεσματική, γόνιμη και ουσιαστική, με εντιμότητα, πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά του Ελληνικού Στρατού και της πατρίδας μας.

Στην προσπάθειά του αυτή, διαβεβαιώνω πως τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του, προσβλέποντας σε μια ευδόκιμη μεταξύ μας συνεργασία επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας.

 

Σοφία Μαυρίδου

Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Διοικητή της XXIV (ΤΘΤ) Λιτοχώρου, Ταξίαρχο Νικόλαο Χρισταντώνη, στον οποίο εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη, ώστε να φέρει εις πέρας το σημαντικό έργο που αναλαμβάνει και να ανταποκριθεί με συνέπεια στα νέα διοικητικά του καθήκοντα.

Παράλληλα, τον διαβεβαιώνω ότι ο Δήμος Κατερίνης θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο υπεύθυνο έργο που καλείται να επιτελέσει.

 

Κώστας Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης