Παχιά λόγια, ευχές κι ελπίδες

και "όσα βλέπει η πεθερά"

άμα ευελπιστεί ο δήμαρχος… φαντάσου τι πρέπει να κάνουν οι δημότες… – προετοιμασία για το καλοκαίρι είναι μόνο να δίνουμε πολλά, άχρηστα λεφτά για διαφήμιση … και να κυνηγάμε υποψηφίους

 

 

 

 

 

Στις 26.5.2022, στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκεί που σημαντικό αντίλογο δεν έχεις και λες ό,τι θες ανεξέλεγκτα, ευχήθηκες “καλό καλοκαίρι”, ψιλοδιαβεβαίωσες ότι θα είναι πράγματι καλό, σύνδεσες τις προετοιμασίες που αφορούν τον Δήμο, τις υπηρεσίες του και την δημαρχία σου με την διαφήμιση που πρέπει να γίνεται και γίνεται με πολλά λεφτά -και ακόμη μεγαλύτερη προβολή της διαφήμισης- και ευελπιστούσες ότι το καλοκαίρι θα ‘ναι καλό.

Έχεις “και το καρπούζι και το μαχαίρι”, έχεις διοίκηση υπερπλειοψηφίας, έχεις Φαρμάκη και Μυλωνέρο για την επιτάχυνση του διοικητικού έργου και… 48 μέρες μετά τις δηλώσεις αυτές, σήμερα μόλις έφτιαξες κάτι ελάχιστα στον Πλαταμώνα και ομοθυμαδόν πλακώσατε την προπαγάνδα στο Fb. Τους δε τελευταίους 3-4 μήνες, με δελτία Τύπου, φωτογραφίες και πανηγυρικά -και σίγουρα πιο επίσημα- μας ενημερώνεις για τους υποψηφίους που εξασφάλισες για τις εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023. Δεν χρειάζεται επιστημονική ανάλυση για να καταλάβουμε ποιες είναι οι προτεραιότητές σου. Και τώρα και απ΄την αρχή της δημαρχίας αυτής και ω το τέλος της.

Καλό Καλοκαίρι.

Καλή υγεία και εις ανώτερα.

Ε κι από δω πάν’ κι οι άλλοι…