Εμφανή -τουλάχιστον- “καρφιά”

για τα έργα της "Αιγαίου"

από τον πιερικό τουρισμό και τις μεταφορές – για τα έργα που “μπλοκάρουν’ την κίνηση στην εθνική

 

 

 

Επειδή «Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν», αποστείλαμε ως Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας / Olympus-Pieria Hoteliers Association από κοινού με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Πέλλας Ημαθίας Πιερίας, την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Ν.Πιερίας και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Πιερίας επιστολή στην Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για να πληροφορηθούμε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων που εκτελούνται στην Πιερία. Είναι κοινή ανησυχία όλων μας η ολοκλήρωσή τους να γίνει έγκαιρα και σίγουρα πριν την καλοκαιρινή περίοδο, ώστε να μην βιώσουμε τα ίδια απαράδεκτα φαινόμενα με τις πολύωρες καθυστερήσεις. Μέχρι σήμερα, η είσοδος και η έξοδος της Κατερίνης εξακολουθούν να είναι κλειστές, στον Μακρύγιαλο δεν εκτελούνται – εμφανείς τουλάχιστον- εργασίες, και στο Βαρικό άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου.

Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας / Olympus-Pieria Hoteliers AssociationLettingrooms Pieria Imathia PellaLettingrooms ParaliakateriniΥπεραστικο ΚΤΕΛ ΠιεριαςΤσιτλακίδης Πολ. ΗρακλήςGregorios VeidamenidisStefania SimopoulouΥπεραστικο ΚΤΕΛ Πιεριας#ΛεοντιαδηςΜοσχος#Πιερια#Pieria

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

 

ΠΡΟΣ: Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Κοινοποίηση: Υπουργό Υποδομών και Δικτύων κ. Καραμανλή Α.

 Βουλευτή Πιερίας κ. Μάνη – Παπαδημητρίου Α.

Βουλευτή Πιερίας κ. Μπαραλιάκο Ξ.

Βουλεύτρια Πιερίας κ. Σκούφα Ε.

 Βουλευτή Πιερίας κ. Χιονίδη Σ.

Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου Σ.

 Δήμαρχο Κατερίνης κ.Κουκοδήμο Κ.

 Δήμαρχο Δίου Ολύμπου κ. Γερολιόλιο Ε.

 Δήμαρχο ΠύδναςΚολινδρού κ. Μανώλα Α

 

Θέμα: Έργα συντήρησης της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στην Πιερία

 

Κύριοι

Επανερχόμενοι στην από 27.6.2022 επιστολή μας, σας καλούμε να μαςγνωστοποιήσετε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων συντήρησης πουεκτελούνται με ευθύνη σας στην Πιερία. Αντιλαμβάνεσθε ότι είναι διάχυτη ηανησυχία μας για την έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων αυτών (Β Πιερία, Μακρύγιαλος,είσοδος και έξοδος Κατερίνης, Ν.Πιερία, Βαρικό) πριν την έναρξη της τουριστικήςπεριόδου ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των επισκεπτών και των κατοίκων τηςΠιερίας που βιώσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι.

 

ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ Π. ΗΡΑΚΛΗΣ Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Πιερίας

ΒΕΙΔΑΜΕΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΕΔΔΠΗΠ

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Πρόεδρος Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ν.Πιερίας

ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ Πρόεδρος Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν.Πιερίας