Τρελλαθήκατε Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ!!!!!!!

Κλουζώ του Δήμου Δίου-Ολύμπου

και που να “σφίξει” κι η προεκλογική περίοδος, άριστοι και πετυχημένοι…

 

 

 

 

 

Πιθανώς από κεκτημένη προεκλογική ταχύτητα, η διοίκηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε και αυτή -τρεις ώρες αργότερα- την σημερινή απόφαση της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας για 24ωρη απαγόρευση εισόδου και παραμονής στον Όλυμπο και τα Πιέρια. Κι έκανε δύο λάθη που αποδεικνύουν και το επίπεδο του πραγματικού ενδιαφέροντος και το μέγεθος των ικανοτήτων, αλλά και την πίεση που αισθάνονται οι ήδη αυτοχρισμένοι άριστοι της δημαρχίας. Το ένα λάθος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μικρό. Το άλλο… δεν έχει κατηγορία….

Ούτε λίγο-ούτε πολύ… ο Δήμος μας ανακοίνωσε (και μάλιστα δύο -2- φορές) τις ώρες και την διαδρομή των περιπόλων που θα συμβάλλουν αύριο στην πρόληψη και την αποτροπή πυρκαγιάς στον Όλυμπο και τα Πιέρια!!!!!

Στο πρώτο δελτίο Τύπου, υπήρχε ταυτόχρονα με την αποκάλυψη για τις περιπόλους και λάθος στην ώρα λήξης της αυριανής απαγόρευσης. Οπότε εκδόθηκε και δεύτερο δελτίο Τύπου (20 λεπτά αργότερα…). Αλλά ΚΑΙ σ’ αυτό υπήρχαν οι ώρες και οι διαδρομές των περιπόλων στις περιοχές των τριών Δήμων της Πιερίας!!!!!!!!!!!!!! Στοιχείο που δεν υπήρχε στο ανάλογο δελτίο Τύπου της Αντιπεριφέρειας.

 

Η Ε τ Ο, συνεπής στο καθήκον της για έγκυρη ενημέρωση και υπεύθυνη κριτική, έχει την διάθεσή της και τα δύο δελτία Τύπου και -φυσικά- ΔΕΝ τα δημοσιεύει γιατί πιστεύει ότι οι περίπολοι είναι για να εντοπίσουν οτιδήποτε ύποπτο, όχι “για τα μάτια του κόσμου”. Κι αν οι επίδοξοι εμπρηστές γνωρίζουν που και πότε κινείται περίπολος… η επόμενη διευκόλυνση είναι να τους προμηθεύσουμε τον εμπρηστικό μηχανισμό….

ΥΓ: συγχαρητήρια και στα Μέσα και τα “Μέσα” που έσπευσαν να δημοσιεύσουν την γκάφα ολκής, χωρίς να εντοπίσουν το παραμικρό.

ΥΓ2: έχετε κάνει φαντάροι; μήπως … έφεδροι αξιωματικοί;;; κάνα έργο -κινηματογραφικόν- βλέπετε;;;