Οι δια περιφοράς συνεδριάσεις

είναι και ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ;;;

του Δημοτικού Συμβουλίου μας οι δια περιφοράς συνεδριάσεις, όπως αυτή που θα γίνει αύριο, 22.8.2023

 

 

 

 

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μας έστειλε σήμερα και στον Τύπο την πρόσκληση για την 18η συνεδρίαση του σώματος που θα γίνει την Πέμπτη, 24.8.2023, στις 7μμ, στο παλιό δημαρχείο της Κονταριώτισσας. Η συγκεκριμένη πρόσκληση στάλθηκε στους αποδέκτες της αργά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Αργά το μεσημέρι σήμερα, οι ίδιοι αποδέκτες (δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και λοιποί παράγοντες) έλαβαν την 19η πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας που θα γίνει όμως … αύριο, δηλαδή μια μέρα πριν την 18η συνεδρίαση!!!

Για κάποιο λόγο, γι’ αυτήν την δια περιφοράς συνεδρίαση, με το ένα και μοναδικό θέμα ο Τύπος δεν ενημερώθηκε ποτέ -ως αυτή την στιγμή- και πιθανώς ΔΕΝ θα ενημερωθεί ποτέ. Πιθανώς δεν θα ενημερωθεί και κανείς άλλος, έστω και για τα ελάχιστα: τον χρόνο της συνεδρίασης, τον τρόπο (αφού είναι δια περιφοράς και μέσω e-mail) και –κυρίως– το θέμα της συνεδρίασης. Όπως εξηγεί η απόρρητη(;;;) πρόσκληση, η δια περιφοράς συζήτηση και έγκριση του θέματος και το κατεπείγον της όλης διαδικασίας κρίνονται επιβεβλημένα, λόγω κάποιας προθεσμίας που μπορεί και να έχει κανονικά παρέλθει και πιθανώς να δόθηκε παράταση…

Το δε θέμα… ανάξιο προσοχής και σημασίας: ο ετήσιος προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης για το έτος 2024.

Πλήρως αδιάφορο, δηλαδή…

Σιγά και μην ενδιαφέρει κάποιον ο προγραμματισμός των προσλήψεων της επόμενης χρονιάς, ειδικά όταν κατατίθεται λίγο πριν τις επόμενες εκλογές και οι άριστοι είναι το μόνο φαβορί (κατά δήλωσή τους)…

Και σ’ ανώτερα.

ΥΓ: κι αυτή την ευρηματική κατεπείγουσα αρίθμηση των προσκλήσεων μπορείτε να την υιοθετήσετε, να επεκτείνετε την ιδέα και να την κάνετε και εντελώς τυχαία: Πρόκληση 12η και μετά Πρόσκληση 3η, Πρόσκληση 20η, κοκ… Και πάλι συγχαρητήρια.

 

 

 

Πρόσκληση 19η 22-08-2023 signed

 

 

 

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-2024