Άλμα προόδου για την ΔΕΥΑΔΟΛ

ανέλπιστο και ξαφνικό

(και εις ανώτερα)

 

 

Η ΔΕΥΑΔΟΛ δημοσίευσε σήμερα μια ακόμη ανακοίνωση που αφορά σημαντικό πρόβλημα στην υδροδότηση και μάλιστα εν μέσω της θερινής σεζόν (δεν θα υδροδοτούνται τα δημοτικά ντουζ στους Νέους Πόρους, ως το τέλος του καλοκαιριού, από τις 8 το βράδυ ως τις 7 το επόμενο πρωί). Αυτό δεν το λες και επιτυχία, πολύ περισσότερο δεν το λες πρόοδο…

Κι όμως: η σημερινή ανακοίνωση κρύβει μια μεγάλη και ανέλπιστη επιτυχία της ΔΕΥΑΔΟΛ. Χρόνια μετά την δημιουργία της και στον πέμπτο χρόνο της διοίκησης Γερολιόλιου, η ΔΕΥΑΔΟΛ κατάφερε σήμερα να συντάξει μια ανακοίνωση με ελάχιστα ορθογραφικά και συντακτικά/νοηματικά λάθη!!! Αν μάλιστα υπάρξει άμεσα και βελτίωση στην χρήση του προγράμματος επεξεργασίας κειμένου και εκμετάλλευση των αυτοματισμών του … η ΔΕΥΑΔΟΛ θα κατακτήσει την κορυφή (σε ότι αφορά την σύνταξη κειμένων που απευθύνονται στην δημοσιότητα).  Στο κείμενο της σημερινής ανακοίνωσης υπάρχουν ελάχιστα λάθη σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και καλολογικά στοιχεία (“λόγω της λιγοστής πίεσης”), εξέλιξη που πρέπει να χαροποιεί ιδιαίτερα την γεμάτη εκπαιδευτικούς και επιστήμονες δημαρχία Γερολιόλιου. Οπότε, μετά την εμφανή βελτιωση στα θεωρητικά, … υπάρχει χρόνος για βελτίωση και στο πραγματικό, το ζωτικό πεδίο. Κάποια στιγμή δε, θα αποφασιστεί και αν το άρθρο πριν την επωνυμία της δημοτικής επιχείρησης απαιτεί ή δεν απαιτεί “ν”… Τέλος, τείνει να παγιωθεί και η εκτίμηση (πάνω-κάτω) της “ολιγόωρης” με την “πολύωρη” και την σκέτη διακοπή υδροδότησης.

Η σημερινή ανακοίνωση

 

Τετάρτη  10-07-2024

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την  Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ  σας  ανακοινώνουμε ότι  λόγω της λιγοστής πίεσης του νερού κατά τις απογευματινές ώρες στο Δ.Δ. Νέων Πόρων θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης των δημοτικών ντούζ από Δευτέρα 15-07-2024 και έως το τέλος του καλοκαιριού, από ώρα 20:00 έως ώρα 07:00 της επόμενης μέρας.

 

 

Από τη ΔΕΥΑΔΟΛ

 

Παλιότερες ανακοινώσεις

 

Από την Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ σας ανακοινώνουμε ότι Αύριο Μ. Πέμπτη 13-04-2023 θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στο Δ.Δ. Νέας Εφέσου λόγω επισκευής βλάβης σε κεντρικό αγωγό στην περιοχή της Κοινότητας , η διακοπή θα διαρκέσει από 07:30 π.μ. έως τις 14:30 το μεσημέρι. Παρακαλούμε τους Δημότες στην ορθή κατανάλωση του νερού έως ότου αποκατασταθεί η ομαλή υδροδότηση.

Διακοπή νερού αύριο στους Νέους Πόρους

Σας ενημερώνουμε ότι  Αύριο Πέμπτη 04-07-2024 , λόγω έκτακτης βλάβης σε κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης ,  θα υπάρξει   διακοπή υδροδότησης στο Δ.Δ. Νέων Πόρων  από της 07:30  έως  09:30.

Παρακαλούμε για την ορθή κατανάλωσης του νερού.

 

Επείγουσα ανακοίνωση – Διακοπή νερού στην Καρίτσα

Από την Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ σας ανακοινώνουμε ότι Σήμερα Τετάρτη 26-6-2024 θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στο Δ.Δ. Καρίτσας τις πρωινές ώρες από 08:00 το πρωί έως 15:00 το μεσημέρι , λόγω έκτακτης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης .
Παρακαλούμε τους Δημότες στην ορθή κατανάλωση του νερού έως ότου αποκατασταθεί η ομαλή υδροδότηση .
Ευχαριστούμε για την κατανόηση .
Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ.

 

Από την  Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ  σας  ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη   06-06-2023  την Τετάρτη 07-06-2023 και την Πέμπτη 08-06-2023 θα υπάρξουν ολιγόωρες διακοπές υδροδότησης τις πρωινές ώρες από 08:00 το πρωί έως το μεσημέρι , λόγω προγραμματισμένης αντικατάστασης βανών  στο  Δ.Δ. Αγίου Σπυρίδωνα   .

Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα (10/08) στο Λιτόχωρο

Από την Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ ανακοινώθηκε  ότι σήμερα Τετάρτη 10-08-2022, θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης στο Λιτόχωρο, από την περιοχή Αγίου Δημητρίου και κάτω ,λόγω βλάβης σε φρεάτιο ύδρευσης .Η διακοπή θα διαρκέσει από της 08:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ.