Νερά… υπάρχουν

και προβλήματα ακόμη περισσότερα

η κατάσταση με τα δεύτερα (τα προβλήματα) αποκαλύπτεται ραγδαίως, μετά και την επιστολή Αγάκου προς την διοίκηση (που “κάνει την πάπια”)

 

 

 

 

Τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό… σαν να μην είναι λίγο, τρέχει σαν να ‘χουμε πλεόνασμα.

Ενώ δεν έχουμε (πλεόνασμα) και η διοίκηση του Δήμου και της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης ζητούν πάλι οικονομία στην κατανάλωση (του πόσιμου).

Το μη πόσιμο, της άρδευσης τρέχει κι αυτό, σαν να μην έχει τέλος κι όριο, σαν να μην είχαμε και πέρυσι και πρόπερσι λειψυδρία που θα επαναληφθεί και φέτος, χειρότερη ίσως απ’ την περσινή. Στο Δίον έκαναν λιτανεία… μέχρι στιγμής δεν απέδωσε. Κι ως γνωστόν, τα θαύματα ΔΕΝ χρεώνονται ως επιτυχίες κάποιας διοίκησης.

Τρέχει το νερό και ΔΕΝ τρέχει μόνο όταν καεί καμιά πομόνα και πομόνες καίγονται, όπως καιγόταν και επί Δημόπουλου, τότε που τρομπάριζαν αέρα κι έσκαγαν σαν αέρος-εδάφους.

ΔΕΝ τρέχει συχνά το νερό στα δίκτυα που θα έπρεπε να τρέχει, όπως του καρατουριστικού Πλαταμώνα και των καρατουριστικών Νέων Πόρων και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων, στέλεχος της παράταξης του δημάρχου μας, τους πέρασε όλους “γενεές δεκατέσσερις”, από το 2018 ως σήμερα, αλλά κανένα αυτί δεν ίδρωσε, κανείς δεν παραιτήθηκε, κανείς, ούτε ο πετυχημένος και ειδικός στην λύση προβλημάτων δήμαρχός μας τόλμησε να πει λέξη δημόσια. Έχει πανηγυράκια καλοκαιρινά να τον απασχολούν, για να απασχολούν -τα πανηγυράκια το “βαθύ Λιτόχωρο” και να παραμένει κοιμισμένο και να το φοβερίζουν για τα “λάστιχα” και να φταίνε πάντα οι άλλοι. Μόνο οι άλλοι. Μόνο … ο Χονδρόπουλος. Άντε ίσως κι ο Δημόπουλος…

Τρέχει το νερό, άφθονο, “να φάνε κι οι κότες” ή τουλάχιστον να στεγαστούν στο νέο πτηνοτροφείο που χτίζεται με νερό της άρδευσης κι όλα καλά. Όλα τέλεια.

Όσο και να φωνάξουν οι αγανακτισμένοι, χωρίς απάντηση … θα κουραστούν, θα ησυχάσουν. Αντίπαλος δεν υπάρχει. Ούτε καν το ΚΚΕ που πχ λατρεύει τώρα τον εθελοντισμό/φιλοζωϊσμό και έχει βρει το χόμπυ του που το βοηθάει να ξεπερνάει όλα του τα προβλήματα.

Τρέχει το νερό.

Στ’ αυλάκι.
Και σε αμιαντοσωλήνες.

Και σε δίκτυα σύμμεικτα, αφανή, όλο διαρροές.

Τρέχει το νερό και επιτυχία καμία σε έξι χρόνια, τα πέντε του Γερολιόλιου/Φαρμάκη/Σαμαρά/Χρήστογλου.

Τρέχει το νερό
κι όλα γίνονται βαριά
στου καιρού την ζυγαριά.

Νεότερα αύριο.

Μπας και -ανάμεσα σε δυο πανηγύρια- τολμήσουν να απαντήσουν το παραμικρό.-